sedefyrs1101 Aralık 14 tahmini doğum tarihimiz bakalm erken gelmezse 😇 NST girmedik daha 32.haftada oluyor sanırım:)
Elifkatt12 melek_23 sedefyrs1101 hadi hayırlısı olsun canım beniiim sağlıkla olsun inşallah hepimizinki🥰🧿
Bebetooooooooooo 31+3 olduk Kasım 19 da abimin düğünü var ugulamaya göre de 5 Aralık da doğum görünyo umarım düğünü atlatırız düğün salonundan hastaneye koşmak istemiyorum 😄
Ebru_cekin06 Elifkatt12 30+4uz aralik basin geliyo dogum nasipse kasim son haftasid olabilir 32 haftallikken muaynem var bakalim en son 1300gramdik
SmrBkrci Elifkatt12 31+3bnmde 32 haftadan itibaren nstye baglndm ilk dgumumda bu 2.gebeliğim ayın 17sine zor randewu buldum bakalım
Eddakayaa Elifkatt12 30+5iz bizde doğum Kasım sonu Aralık başı olabilir dedi doktorum. Ntsye daha girmedik bakalım 10 gün sonra kontrolümüz var 😇
Elifkatt12 Eddakayaa hadi hayırlısı olsun canım benim sağ salim gelsin inşallah 🧿 bende baglanmadim daha bakalım benimde aralığın ikinci haftası gibi ama nasip bakalım🧿🙏🥰🥰
Eddakayaa Elifkatt12 Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 🥰 hayırlısıyla kucağımıza alalım