benbilmirem Ocak Sonu, şubat başı gibi olacak insallahh. Ben neredeyse herseyi aldım, bebek arabası kaldı sadece onu da araştırıyorum 😇
Flyy poncikmom ayy biz hicbir sey almadık daha toplu alırız diyee 😬😄 kocama kalırsa son hafta alcaz sanırım
poncikmom plakayerli her şeye zam geliyor. Ve eşim tek çalışıyor. Benim kendi annemden başka yardım edenimiz olmadığı için kıyafetlerine kadar aldık.
plakayerli poncikmom almak için değil de tekrar kaldırmayacaksanız kurmak için erken sanki :) hem tozlanmaz mı doğuma yakın tekrar silmek gerekir
Mysmrt Habibe-280328 evet ama babayı tutamıyorum bıraksam akülü arabayı da şimdiden alacak 😂 kendis araba manyağı çocuk da öyle olsun istiyor😂
melisa_dzgn61 poncikmom bebek arabası ana dizimiz ve dolabımız hazır giyim vs seylere hafta sonu başlayacağız inşallah beşiğini dedesi alacak çok heyecanlıyız🥰
OzgeSrc poncikmom cok kullanişli iyiki aldiniz kizim 3 yasinda kardesi dogana kadar yatmaua devam 😅 saglikla kullanin
Qnl poncikmom yaaaa ne güzel maşallah ben henüz bi çorap bile almadım bakmıyorum bile hiç bebekle ilgili şeylere :(
Aygul_8403 Daha bizde hic bişi almadık kasımdan sonra başlarz nasıpse tahmini şubat ilk hafta veya 2 ci hfta gibi duruyor benim 3cü gebeliğim sezeryan doğumum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın inşallah ❤️🙋♀️
Kayraa42 Aygul_8403 aynen benimde 3.doğumum ve şubatın ilk yada ikinci haftası olacak inşallah… Sağlıkla gelsin yavrular😊
poncikmom OzgeSrc normalde parkbeşik alacaktık. Letgoda gördüm temizdi dedim uygun bari alayım bide yatak odam beyaz diye ani kararla aldım😂 Teşekkürler🌸
ikikizannesi__ poncikmom bizde herşey tamam çünkü kendinden 2 yaş büyük ablası var beşik bile odada 😂 sadece 10 lu hastane çıkışı aldım birde taşımak için portbebe Alican okdar kızımda okadar çok almisimki şuan hepsi elime geldi bu pahalilikta çokta iyi oldu🥰
poncikmom ikikizannesi__ ne olur ne olmaz bizim oğlanın küçülenlerini saklayayım🙈 bu fiyatlar daha çok artar ileride. Sağlıkla gelsin🌸
ikikizannesi__ poncikmom ay kesinlikle saklayın ben kızıminkileri kendisi 7 yilda olunca bir daha olmaz falan tüm hevesimi alayım diye çokça alıp çeşit çeşit giydirmistim ve kendisine hatıra kalır hepsi çok güzeller diye kaldırmıştın ama ikinci savununnn ben geliyorum dedi😂😂😂
poyrazvearya poncikmom evet evet bebek için kıyafet eksiğimiz neredeyse bitmek üzere tek tük hala var tabi bebek arabası tamam beşik ve bakım ürünleri kaldı ve birde kendime alacaklarıma hiç başlamadım 🫶🏻