cns__ poncikmom park yatak aldık. Bir de mağazada görüp indirimde olan ya da hoşuma giden 1-2 parça kıyafet. Onun dışında bi şey yok daha biz de :)
cns__ poncikmom kimisi yeter diyor kimisi yetmez al diyor gerçekten kafam çok karısık benim 😂 biz de kasımdan itibaren başlarız artık herhalde burda okuduklarıma göre anca yetişir gibi 😂
Mysmrt poncikmom valla babasının aldığı ilk şey araba oldu dalga geçiyorlar bizimle çocuğun kıçına giymeye donu yok ama arabası var diye😂😂
cns__ Ysm0307 e bebeğin kendi markasını aldım. Tüm özellikleri diğer markalarla aynı fiyatı 1500dü ben alırken şu an zam gelmiş midir bilemiyorum.
Ysm0307 Ben daha hiçbir şey almadım neyi bekliyorum bilmiyorum ilk çocuğum ama heves edemedim alışverişe
inci_tanesi poncikmom Bir kaç parça kıyafet anne bebek çantası onun dışında bişey yapmadık beşik bakiyoruz bir sürü detay var 🤗
Dmles Hanımlar black friday geliyor, bir çok ürün indirime gircek, benden size tavsiye o günü bekleyin, bi e-ticaret çalışanı olarak söylemek istedim 😊
poncikmom plakayerli her şeye zam geliyor. Ve eşim tek çalışıyor. Benim kendi annemden başka yardım edenimiz olmadığı için kıyafetlerine kadar aldık.