Fatma0715 Qnl sürekli vajinamda ıslaklık oluyor kuzum bacaklarımda hissetmiyorum ama peçeteyle sildiğimde ıslaklığı görebiliyorum net bi şekilde
Fatma0715 Cerennceren benim 3 gündür var canım da henüz 1 ay var kontrolüme bakalım umarım amniyon değildir
Fatma0715 Babylovebaby benimde aynı canım beyaz akıntı çamaşırımda iz bırakıyor renksiz su gibi olan ise bırakmıyor
elifsahraa Fatma0715 Dr na soyle.canim idrar testi yaptır ben kaç ay boşuna çekmişim şimdi çok rahatım
Fatma0715 limoncicegimFO anladım canım ben soramadım doktora gittim muayene olup çıktım eve gelince başladı 1 ay sonra birdahaki kontrolüm bebişin kaç gram bu arada
beste33 Fatma0715 böyle yoğun olduğunu görmedim daha önce şu gibi akıyor dediğim gibi su kaçırıyorum sandim
Fatma0715 asuyalin ben bugün sordum sağlık ocağındaki doktoruma ve ebeme yoğun idrar kaçırmış gibi his vermediği sürece sıkıntı yok dedi normal akıntı yapışkan olurmuş amniyon sıvısı yapışkan olmazmış ve idrar kaçırmış gibi foş diye olmuyorsa sıkıntı yok dedi
Fatma0715 teacherozlem ya canım su gibi renksiz gelen öyle akmıyor bacağımda aktığını hissetmiyorum peçeteyle silersem öyle görüyorum beyaz akıntım da bi anda akıyor
Seyma0323 Ledeyna21 canım bende 30+3 haftalığım benimde bugün uzun böyle jöle gibi sümük gibi uzayan şefaf akıntı vardı peçetede bu normal demi? Yani sari ve yeşil olmadıkca
Ledeyna21 Seyma0323 yani riskli gebeliğiniz yoksa bu akıntılar tehlikeli deil kokulu ve koyu renkli akıntılar risklidir yani korkacak bişey yok
Fatma0715 Seyma0323 benim geldi canım birkaç hafta öncesi doktoruma sordum normal dedi koyu renk kanlı falan olmadıkça korkma dedi
teacherozlem Fatma0715 canım o normal bende de oluyor en başından beri su gibi olanı hatta çoğu zaman çamaşırımı da ıslattı kaç kez ama doktor su değil normal dedi 26 haftalık hamileyim