beste33 Fatma0715 hastaneden geliyorum şimdi 30 haftalik hamileyim bugün sabahtan beri şu gibi şeffaf şu gibi bisey vardı akşam bu saate kadar geçmedi korktum amniyon sıvısı diye çünkü erken doğum riskim var.acile gittik 1 saat önce yoğun akıntı varmış enfeksiyon dedi doktor fitil verdi.catala çıktım muane etti amniyon sıvısı değil dedi
Fatma0715 beste33 iyi şükür canım çok sevindim senin adına şuana kadar olmuş muydu ve yoğunluğu ne kadar ne kadar geliyordu akıntı
Qnl Fatma0715 bacaklarında ıslaklık hissediyor musun ni de çamaşırın ne kadar ıslanıyor amnion sıvısı asla durmazmış sürekli gelirmiş bende korkmuştum doktorum öyle demişti
Fatma0715 Qnl sürekli vajinamda ıslaklık oluyor kuzum bacaklarımda hissetmiyorum ama peçeteyle sildiğimde ıslaklığı görebiliyorum net bi şekilde
Cerennceren Fatma0715 Bugün bende bununla ilgili konu açtım hatta canım bende 15 haftalık hamileyim bazen bakıyorum beyaz bazen bakıyorum bildiğin renksiz su gibi hafif sıvı geliyor öyle çok değil ama bende korktum çevremde hamileliği yeni bitmiş kişilere sordum onlar da bende de oluyordu bir sorun çıkmadı dedi o gelen su olsa şimdiye çok yerde belli olurdu bana da herkes bende de oluyor o değil dedi yine de kontrolde sor bends soracağım 🌸
Fatma0715 Cerennceren benim 3 gündür var canım da henüz 1 ay var kontrolüme bakalım umarım amniyon değildir
Cerennceren asuyalin siz kaç haftalık hamilesiniz sizde de su gelmiş gibi bir his oluyor mu akıntı geldiğin de
Cerennceren asuyalin sağ salim kucağına alırsınız inşallah sağlıkla gelsin 🌸 benimde oluyor bende tedirgin oldum amniyon sıvısı sızıyor diyor kimisi ama kime danissam çevremde doğuran bende de oluyordu normal diyorlar
asuyalin Cerennceren benim ilk doğumumda suyum aniden geldi canım, anlamamak mümkün değildi, bütün iç çamaşırım pijamam su olmuştu, birde ben geleceğini ya da geldiğini anlamadım, tutamadan bir anda geldi indi.
Babylovebaby Fatma0715 canım amniyon kokusuz olur kurur geçermiş akıntı camasirda iz birakirmis.Benimde genelde sulu ama yorulursam ayakta çok kalrsam beyaz oluyor doktorlar genelde yeşil kahverengi fln olmadigi sürece normal karşılıyor
Cerennceren Babylovebaby Bende de geliyor sıvı akıntı su gibi ama iç çamaşırıma geçecek kadar değil kontrol amaçlı bakarsam ya da peceteyle sildigim de ıslak olduğunu görüyorum
Fatma0715 Babylovebaby benimde aynı canım beyaz akıntı çamaşırımda iz bırakıyor renksiz su gibi olan ise bırakmıyor
Cerennceren asuyalin Canım genelde doğuma yakın böyle bir den geliyo diyorlar ama erken haftalarda sızıntı şekilde olan var diyorlar o bana tehlikeli ve korkutucu geldi 😑
elifsahraa Fatma0715 benimde oyleydi Dr idrar testi istedi baya enfeksiyon çıktı antibiyotik,fitil verdi onları kullandım şimdi geçti inşallah tekrar olmaz çok kötü ya
Bebisinizz Fatma0715 Merhabalar dün gittim hastaneye randevum vardı benimde sarı ve yeşil akıntım ara ara geliyordu doktor vajinal fitil yazdı ve sirkeli suyla taharet alabilirsin dedi ama çok sirke kullanma mesela 5 litreye bir su bardağı dedi. Cinsiyetimizi de öğrendik kızmış 😍💖
beste33 Fatma0715 böyle yoğun olduğunu görmedim daha önce şu gibi akıyor dediğim gibi su kaçırıyorum sandim