Deletedmom_29 canım merhaba ben kürtaj olduğum için ve ardından kimyasal gebelik yaşadığım için eşimle testler yaptık bu süreçte korunma kararı aldık o da geri çekilme yöntemi bi nevi dikkat ediyorduk rahmim dinlensin diye ekimde başlarız dedik eşim sadece 1 kere kendini tutamadı bende koştum yıkadım kendimi içime boşaldı çünkü sonra ben de aynen senin keza tek ilişkiden çocuk mu olur dedim ve termal otel mi dersin spor mu dersin yokuş çıkmak mı dersin belimi zayıflatmak için beli sağ sol yapıp ezmek mi dersin ne ararsan sonra çocuk oyun alanında tarzancılık oynarken sırt üstü düştüm asla dikkat etmiyorum çünkü bi sonra ki ay denemeye başlayacaktık benim kanamam oldu orda adet oldum sandım petle gezdim 2 3 gün ama gelmiyor devamı meğer yerleşme kanamasıymış bilmedim 😁 2 . Yaptığım testte ağlama krizi bi tuttu beni korktum bebeğe bişey oldu mu acaba diye😔 çok şükür her şey yolunda şimdilik inşallah böyle ilerler 5+5 iz🙏🏻 4+5 ken kesemizi gördük Çok şükür 🙏🏻 Darısı senin başına olsun inşallah en sağlıklısından🙏🏻🥰