Delirmek üzereyim artık 31+2’deyim. Bu zamana kadar ilk 3.4 ay gelişim dönemi diye 4.5 içtim. 5.6 aydan sonra bu zamana kadar günde paketi yedim resmen. Detaylıya girdim hiçbir sorunum görünmedi. Gelişimine doktorum 14 gün önde dedi. Deliriyorum artık anne babamın baskısı. Çevrenin baskısı. Eşim karışmıyor artık ben dualarımla evladımın yanındayım diyor dinine çok bağlı biridir karnım ağrıyınca bile elini koyar okur geçer belki psikolojikmen ama ben çok inanıyorum. Detaylıya korkarak girdim eşim hiçbirşey olmayacak ben sadakamızı bile verdim bak tertemiz çıkacaksınız dedi öyle de oldu. şuanda da doğumda da sorun olmayacak güven bana herkes bize evladımıza dua ediyor kendini strese sokma diyor ama nafile 😞😞 babam annem çok kızıyor evlat sahibi olamıyor insanlar sen evladına nasıl yaparsın diye. Ankaradayım ailem İstanbul’da çok zor dönemler geçirdim elim hep sigaraya gitti. Çok korkuyorum içimi rahatladın demiyorum ama yalvarıyorum sigara kullanıp sorunsuz doğum yapan sonrasında sıkıntı yaşamayan insanlar var mı? Ben öldüm kendimden nefret ediyorum artık. Haklılar çünkü 😭😭 Hak lı laaarrrrr. Allah beni kahretsin yerle bir etsin gerçekten. Gözlerimden akanları durduramıyorum artık çok bunaldım çok. Ben istemiyorum evladım zarar görsün ama elimden gelmiyor ki illetttt 13 yaşımdan 23 yaşıma kadar yakama yapıştı gitmiyor. Nolur ya nolur sigara içip doğuran anneler bi yazdın bi konuşun benimle. Benim evladımı kucağıma almama 2 ayım var nasipse. Sağlıklıca doğsun diye secdeye kapanıp dualar ediyorum ağlaya zırlaya Allahım diyorum nolur benim hatalarımı kızıma ödetme benden çıkar diye. Çok korkuyorum tükendim ağlamaktan artık herkesi de üzdüm yanım sıra😭😭 Aile özlemi, eşimle başlarda sorunlar, kaynana kaynata, ortama adapte çocuğumu karnımda hissettikçe kendimi öldürmek istiyorum. Allah’ım evladımı koru nolursun 🤲🏻😭😭