neseligunler Merhaba arkadaşlar 28.haftaya gireceğim ama karnım çok az şiş benim gibi olan var mı,bazen düşünüyorum çocuk nerede içinde diye,hareket etmesinde bir sorun yok kıpır kıpır maşallah 😅
Deletedmom_8 neseligunler balon muyuz kız karnımız şişsin 😂 6. Aydan sonra birden büyüdü benimde karnım. 32. Hafta bitecek. Gören 5-6 aylık gibi karnın kaç aylık oldu diye soruyor 🤣
Eboz neseligunler iç karın geniş sizde durmuyorsa hareketleri yerinde ise karnınız çıkmasın ne güzel ☺️
Melismelo Benimde aşırı şiş sanki ikizlere hamileyim herkez nekadar şişmişsin diyo moralim bozuluyor😕
Esr000 Melismelo cidden anlamıyorum moral bozacak bu tipleri gereken cevabı verin susmayın iki can taşıyosunuz az da fazla da kilo alabilirsiniz sizin bedeniniz sizin hayatınız 🌸
neseligunler Eboz evet belkide iç karnım geniştir,hevesleniyorum bende çıksın diye bakalım önümüzdeki aylar birden büyüye bilir 😅😁
Duruuulina neseligunler iç karnınız geniştir benim iki hamileliğim de de 32 den sonra tam olarak çıkmıştı karnim
Eboz neseligunler ayy hele ki son aylar karnın şişliginden kemiklerinden sıgamıyoruz yatamıyoruz da ☺️
Sibelmr neseligunler ccnm bnnkisi oleydi ve 7. Ayima kadar karnim hic yok diyecek kadardri 😊bnde hep supheye giriodum ama ic karin vardi bnde ve ilk gebelikte oluyomus ole suanda 9 ayligiz geldi gelecek prensesimiz 🙏rabbim saglicakla yetrki kucaklarimiza nasip etsinnn🤲👼
Paramedik16 4 aylık ikizlere hamileyim karnım 6 aylık gibi kocaman 😂 fazla büyük geliyor ama sanırım ikiz olduğundan dolayı
neseligunler Paramedik16 ahah maşallah ee kolaymı iki tane can taşımak,çoğul gebeliklerde daha çok şişiyor sağlıkla gelsinler 😇🥰🥰
Zeyyez neseligunler ilk gebeliğim de benim de böyleydi ama ikincisinde o kadar çabuk şişti ki hayretler içindeyim.daha 25 haftalik