_anne_kuzusuu00 Asilinannesi16 iç iç vucut daha cok ihtiyacı oluyor suya geçdimğ biraz daha iyimisin bali işe yaradımı
hasretlik Asilinannesi16 kefir doğal probiyotiktir yani kabızsanız rahatlatır ishalsenizde rahatletır
Damlaa__ Asilinannesi16 Ayy bende öyle oldum enfeksiyon için ilaç verdi içtim uyudum sabah uyandım ki ishalim 10 gün sürdü 🤦🏼♀️ şeftali muz patates haşlama yeşillik çorba tavukla beslendim geçene kadar yağlı yemedim bir de probiyotik içtim sonra 3 günde düzeldi çok şükür 🙂
Asilinannesi16 Damlaa__ ya herkesin çok uzun sürmüş benim şimdi geçti gibi ama gözüm korktu ya geri mi gelcek acaba 🤦🏼♀😅
Asilinannesi16 _anne_kuzusuu00 valla ise yaradı galiba daha birşey yok şuan kesildi korluyorum bi anda gelecek diye 🤣🤣
Asilinannesi16 Damlaa__ ay inşallah geçer ya🥺 ishal olmaktan korkuyorum resmen saka gibi 🤣🤣🤣 baska bi ilac yokmu acaba monural disinda bi daha enfeksiyon olsa basima gelecekleri bile bile içmem ya ben bi daha onu imha edilsin o ilac 🤣🤣🤣
Damlaa__ Asilinannesi16 Probiyotik enfeksiyona da iyi geliyor benm çoktu günde 6-7 kere çamaşır değiştirirdim probiyotik içeli azaldı dene istersen
Asilinannesi16 Damlaa__ Probiyotik kullanıyorum ilk baslarda doktorum evde bulunsun demisti ishal oldugunda kullan dedi bende de ise yariyordu ama monural içtikten sonra ise yaramadi
Asilinannesi16 Mine_01 valla şeytan kulagina kursun daha gelen giden yok 😅😅😅 kesti inşallah tekrarlamaz şuan onum tribindeyim 15 20 kere tuvalete gittim bu saate kadar ama yok 🤣🤣 eşime anlattım diyo ki bana deseydin ben biliyordum zaten 🤣🤣 ( külliyen yalan ) 🤣🤣🤣
Asilinannesi16 _beybisolar123 Mine_01 dediği gibi 1 kaşık turk kahvesine 4 tane limon tuzu koydum bi bardak suyla içtim baya ölecek gibi oluyorsun ama sonra geciyor 🤣🤣🤣🤣🤣