Serap-Yigit Asilinannesi16 içtiğiniz ilaç ishal yapıyor. Patates haşladım yedim muz yedim fayda etmedi kendi istediği zaman geçti 😂
Asilinannesi16 Serap-Yigit Hahahaha ay hiç gulecegim yoktu 🤣🤣🤣 kahveyle limon yedim bi arkadaş söyledi yukarda valla karnimin ağrısı geçti tuvalete gitme ihtiyacida olmadi gakiba ise yaradı 🥳🥳
frdsnnr46 Gebeliğimi ilk öğrendiğimde 3 gün ishaldim. Her şeyi denedim. Serum da taktırdım. İşe yaramadı. Burada kahve ve limonu okudum. Kim yazdı hatırlamıyorum ama Allah razı olsun. Hemen kesti ishali. Sana da iyi gelir inşallah 🥰
Asilinannesi16 Mine_01 Amin inşallah uzun süredir dilediğin ne varsa tez zamanda gerçeklesir inşallah 🤲🏻💕
Serap-Yigit Asilinannesi16 ben 5 gün çektim. 3 defa kullandım 34. Haftadayım. Hala umutla bir daha olmam diye hayal kuruyorum 😂 bende bir dahaki sefere aynısını yapmayı deneyeyim
_anne_kuzusuu00 Asilinannesi16 insallah geçer çok zorluyor ya zaten hamileliğin yarısı ishal yarısı kabızlıkla geçiyor bi bitseydi 🤣🤣
MaviDeranHazal Asilinannesi16 ahhh işte analık duygusu normalde bir dakika uğraşmam hastalıklarla hemen doktor tedavi vs. Ama bebek ilaca maruz kalmasın diye çektim çilemi. Muz, haşlanmış patates, pirinç lapası bence hemen etki ediyor dene 🙏
Asilinannesi16 MaviDeranHazal Ya öyle 🥰 kahve yedim patates ve yumurta yedim simdilik iyiyim bekliyorum 😅
Serap-Yigit Ağrım o kadar oluyor ki. Sanki bebek doğunca her şey geçecek gibi geliyor. Sırt ağrısı bel ağrısı karım ağrısı
Dmttthemum Asilinannesi16 ben de monurol ve ishalle uğraşıyorum hamileliğin başından beri muz patates haşlaması sarı leblebi iyi geliyor bir de doktorum probiyotik kullan dedi bana enterogermina kullanıyorum 3 4 gün ishal olunca
Asilinannesi16 Dmttthemum Evet entoregermina yine bende kullaniyorum normalde ishal olunca ama bu sefer cok fena oldu monuralden sonra kahve yedim bide patatesle yumurta şuan iyi hissediyorjm ama bilmiyorum kesti mi 🤷🏼♀🤣 ne berbat bi ilacmis herkesi ishal yapmis 🤣🤣🤣