Gizemrah55 Bebeğimde sürekli kusma vardı normal Bebelac 1 kullanıyordum ar olanını aldım onu iciyor kusmuyor ama mama biberonda topak topak kalıyor birde gelişimini sağlar mı kullanan varmı aranızda memnunmusunuz?
Eylulmom_ Gizemrah55 canım ben bebeğim çok kustugu için ar kullandım kusması hafifledi ama kilo alımı yavaşladı sonra bıraktım kilo alımını hafifledigi için sonra deneye deneye bebeğimin kusmasını en aza indiren mamayı buldum sende bu yöntemi deneye bilirsin çünkü ar mamalar çok kilo aldırmıyor
Bybrs Gizemrah55 benim şuan aptamil kullanıyorum pdf o bitince sma kullancam yeğenimde sma kullanıldı çok memnundu yengem hem kilo alışı hemde derdi hasta olmazdı pek
Gizemrah55 papatya56 bizim kusmamiz mamadan kaynaklı değil reflüsu var galiba da ar mama kullanıyorum 2 gündür kusmuyor ama mama bı değişik topak kalıyor biberonda
Gokceeeee Gizemrah55 Soğuk kalıyor ya da güzel çalkalayamıyor olabilir misiniz bizim genelde öyle olunca topak kalıyor
Deletedmom_10 Gizemrah55 Ar mama oldugu ıcın öyle . Skıntı yok yanı devam edin siz ayrıca kalori içerik bakımından tabıkıde bebeğinize kilo aldırır aynı zaten kalori bakımından falan. Sadece formu Farklı daha katı mideye oturuyor
minik_koala_ve_annesi Gizemrah55 reflu varsa mama ile alakali olur mu ki canim birde bebek fazlasini zaten atar
Gizemrah55 minik_koala_ve_annesi illaki atıyorlar fazlasinida benm bebe biraz fazla atiyo sürekli midesi ağzına geliyo mamadan mi kaynaklaniyir bilemiyorum sürekli mamada değiştirmek istemiyorum daha kotu olur diye doktora götürdüm şurup verdi ama hiç bı işe yaramadı kilo alımı normalse kusmalar önemli değil reflü fizyolojik dedi ama gel gelelm ben çok sıkıntı yapaiyorum Bebelac in anti reflü mamasını veriyirim iki gündür kusmuyor ama mama bı değişik çok kalıntı kaliyo
Gizemrah55 Eylulmom_ 2 gündür bnde ar mama veriyirim çocuk maf oldu zaten dili acayip şekilde pamukçuk oldu sürekli huzursuz sen hangi mamayı verdin bu arada seni tanıdım daha öncede yazismistik😊
Eylulmom_ Gizemrah55 ben golden goat da çözümü buldum tatlım hala hafif kusmaları var ama onlar fazlalık çıkartmaları belli oluyor hangi konu hakkında konuşmuştuk acaba 🤔😅ben hatırlamadım kusura bakma resim olmayınca çok hafızam da isim tutamıyorum