yigitinannesiiiii Kızlarrrr doğrucam sanırım suyum geldi 2-3 santim açılmam varmış yatış verildi dualarınıza ihtiyacım var biraz heycan biraz korku var🙈🙈🙈
Beyhanertekin yigitinannesiiiii hadi gözün aydın şimdiden. sağlıklı bi sekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah canim 😍😍
Pelerin yigitinannesiiiii ne zamandan beri sancı çektin ben sabah 11 de hastaneye gittim 1 cm açıklık vardı doktor yatış verdi ama ben sancıları evde çekmek istedim şu an hala sancım ne zaman gitmeliyim hastaneye nişanımda geldi sabah
Leyladisbudak yigitinannesiiiii evet gelmis dogum bende 01:30 da dogurdum bu gece cok zor rabbim yardımcın olsun ama bebeğini kucağına alınca unutucaksın oyle düsün
yigitinannesiiiii Avayaz amin inşAllah Canım Rabbim herkesi sağ salim beneğine kavuştursun hiç sancım yok suyum geldi kesin doğururum değilmi yarına doğurmam gerekiyo yani🙈
MeralMine Pelerin sancı sıklığını takip etmelisin , ritmik düzene girmesi lazim. Evinin hastaneye uzaklığı, araba ya da taksiyle mi gideceksin ve evin merdivenli bunları göz önüne alarak git
yigitinannesiiiii Pelerin sancı çekmedim kuzum sancım olmadı halada yok yata uyumak için yattım birden bişey aktı iç çamasırım ıslandı emin olamadım sonra tekrar yattım yine aktı 3 4 kere bu şekilde akımca suyum olduğunu anladım hala sancım yok suyum az az geliyor bende eve gitmek istedim ama suyum gelmeye başladığı için göndermediler
yigitinannesiiiii Leyladisbudak inşAllah canım duygusalım ağlayasım var ama ağlamamak için zor tutuyorum eşim kalıyor yanımda annem gelmedi memleketten daha yetişebilirmi bilmiyorum garip duygular Rabbim can sağlığı versin eşim Allahtan yardımcı olabiliyor tek tesellim🥹 38+0 ız yani beklemediğim bi anda oldu gibi
MelikeGngr Kızlar 36+4 haftalık gebeyim ikindiden beri şiddetli sırt,bel,bacak ağrım var 2. Gebeliğim bu ilk doğumum 35+5 te suyumun gelmesiyle olmuştu uyuyamıyorum ağrıdan ne yapmalıyım?
Mirdemir MelikeGngr bence kesinlikle doktorunuza söyleyin ilk doğum da biraz erken olmuş yada yarın hastaneye gidin kontrol etsinler
yigitinannesiiiii durumoms2 Çok sağol canım daha gelen giden yok bekliyorum bakalım suyum az az geliyor heralde sancı tamsmen gelincemi başlıcak bilmiyorum🙈
durumoms2 yigitinannesiiiii hala hastanede misin canım. Bende erkenden kalktım suni sancı verilcek bugün 🤭