Btl2022 Kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl benim ki önde gidiyormuş yediğim muz ceviz içtiğim süt kefirden sanırsam 🙈 31+3 2370 gr dedi doktor
Arife2736 Btl2022 maşallah ben 29 haftada gittim 1390 dı onumuz hafta randevum var haftasi haftasına gidiyoruz bakalım haftaya 33+2 le doktora gidicem ne kadar olucaz
Btl2022 girl_boy_annesi bacım klavyenin azizliğine uğramışım ya 2.370 gram benim minnoş ama önde gidiyorsun dedi 31+3 oldum şuan 33 haftalık ölçüm çıktı
yaasemin Btl2022 fazla değil mi doğuma kadar 5 geçer 🙄 30 haftalikta gittim 1500 dedi bana ozaman benim çok zayıf ama doktor haftasıyla uyumlu dedi bana 🙂
sedagorkem Btl2022 ay ben de şaşırdım sırf cevap vermek için foruma da üye oldum😅 çok fazla yoksa 32. Haftaya göre, sağlıkla doğsun inşallah biz bugün tam 32 olduk 2400müşüz ona bile fazla dedi doktorumuz 🤭
Btl2022 sedagorkem haha neyse foruma bir bebiş daha kazandırmış oldu benim klavyenin azizliği 🤣❣️ banada dedi önde gidiyosun diye boyu kilosu🙈
MSultann Btl2022 26+4 te gitmiştim ben canım 980 gram demişti. Şuan 30 olduk bakalım ne dicek. Ama nefes alamıyorum sanki artık.
Btl2022 MSultann maşaALLAH sağlıkla gelsin civcivlerimiz 😍 bende öyle bazen çok iyiyim bazen özellikle mideme taraf çıktımı nefesim zorluyor beni.. rahat uyumak için bir kaç yastıkla yatıyorum 🙈
yaasemin Btl2022 ayyy dedim çocuk 5 geçer doğuma kadar kendi çocuğum çok zayıf diye üzülmeye başlamıştım 🤣
Nisa3434 Biyerde okumuştum bebeğin haftasından önde gitmesi kafasının büyüklüğüyle alakalı yazmıştı bende bi sorun var diye 2 gündür stresliyim 😂
Btl2022 Nisa3434 yok bacım ya kafalarınıda ölçüyorlar olsa söylerdi doktor sana 😁 benim erkek yeğenime doktor kafası büyük demişti gerçekten öyle doğdu ve yapılı bir çocuk şuan. Abime çekmiş 🙈 babası minyon yeğenim aynı dayısı olmuş
MSultann Btl2022 Çok şükür iyiyim diyordum kendi kendime nazar ettim ya 2 gündür sırt bel agrısı çok fazla. Normal galiba bebiş büyüyor diye.