Batinseda kuzumm ins durduğu kadar durur orda mutlaka kontrol altında ol. Bak ben bir hastaneye gittim riskin var deyip üstelik yayan olarak başka hastaneye yolladı orası acilden giriş yaptım birşey yok deyip geri yolladı iki gün snr rahat edemedim normal polikliniğe gittim ama benim göbeğinden çok kasildigi belliydi. Herkes fark ediyordu . Bu fark edilmeye nefes alırken yatarken kalkarken ki hergun ki değişime dikkat ettim. Birde hareketleri her iki tarafliydi bebeğin sonra sadece sağda ve mide tarafında oldu. Akintim acaip çoğaldı . Kokulu kokusuz beyaz yeşil pembe karışık . Ve hep patlamaya hazır balon gibi gergindi her yerim. Arada soldan bazen sağdan adet ağrısı gibi oluyordu . Sırt ağrım vardı . Uzmanına geçiyordu ama snr yine başlıyordu. 5 Dr a göründüm 5 de bu belirtilerin 35 den snr başlaması gerektiğini söyledi. 31+2 de herşey bitmişti akıntı bile anında durdu . Tuş olmaktan sakın kaçma bu çok önemli bu belirtiler hep doğumun başladığı için mis bende . Bunlara dikkat et gerekirse 2 güne bir kontrole git . Bana hep kizarlardi gelme diye ama bak ne oldu . Erken doğum riskini en başında söylediler kan sulandırıcı kullanıyorum diye ama kimse normal açıklık beklemiyordu. Bende sıfır sancı ağrı ama 2 cm acilmam vardı 31 de düşün bunlara çok ama çok dikkat et asla yorma kendini . Halsiz hissetmek yorgun olmak ama aşırı şekilde bu lar bile etkikiymis