ipeknur2709_ senin için gittim buldum geldim😂
Sonunda ben de doğum hikayemi paylaşabildim😊
Taa bir hafta 10 gün öncesinde yalancı sancılarım başlamıştı, bugün yarın diyordum hep ve 09.09.22 gece 3te doğdu minik kızım. Bir gün öncesi sancılarım artmıştı baya sabah saat 6′da anladım artık doğum sancısı olduğunu inanın yalancı sancılardan ayırt etmemek mümkün değil anlıyorsunuz zaten. Sancılarım 8 dk bir 7 dk bir gelip gidiyordu sonra 5 6 dk oldu neyse biraz daha bekleyeyim dedim hemen hastaneye gitmek istemedim, sabah saat 10 gibi nişanım geldi😳 tabi bi heyecan bi stres sardı beni aldı başını gidiyor😄 sancılarım git gide sıklaşıyordu tabi korkutmak istemem ama gerçekten zordu o sancılar. En son dayanamayıp hastaneye gittim ve 1cm açıklıkla beni geri eve gönderdiler. Bu süreci evde geçirmemin daha iyi olacağını söylediler neyse eve geldim, sancılar hâlâ aynı eve gelince hiç oturmadım ve arada hurma yiyordum. Akşam oldu tekrar hastaneye gittim çünkü dayanılacak gibi değildi artık nst bağladılar tekrar muayene derken 8 saat sonunda henüz 2cm olmuştu🥺çok üzüldüm eğer böyle ilerlerse mahvolurdum😢 beni tekrar eve gönderdiler 4 5 saat sonra gelmemi istediler. Sancılarım hâlâ devam ediyor bu arada. Veeee gece saat 1 civarı gittiğimde 4cm olmuştu hemen yatışımı yapıp doğumhaneye çıkardılar. Şükürler olsun 2 saat sonunda kızımı kucağıma aldım😍 inanın o an bütün acılarınızı unutuyorsunuz kızlar, ben yaptıysam bence herkes yapabilir😁bu minnoşlar her şeyin önüne geçiyor. (Uzun oldu hakkınızı helal edin 😇)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Darısı tüm hamile olanlara inşaallah 🌺💜
Anca yazma fırsatı buldum çünkü minnoş uğraştırıyor😁