Rabiakaptan Şuan en iyi siveno trendyol da var en doğalı o diyor herkes bende onu tercih edecem çevremde alanlar memnun
gizemakay Beyaz sabun alıyoruz. Kurutup rendeliyoruz. Toz deterjan olarak kullanabiliyoruz. Yada tozu sıcak suyla kaynatıp sıvı olarakta kullanabilirsiniz. Baya hesaplı oluyor, mis kokulu oluyor ve bildiginiz bi toz oluyor :)
N_A_Z_L_I_M gizemakay Gerçekten güzel fikir inşallah bende deneyecegim teşekkür ederim. Yalnız bir sorun olacak çamaşır makinesinde kullanabiliyormuyuz ?Makina bozulmaz değil mi?
Sadiyekrkc dilann22 ben dalin granül aldım yumuşatıcı koku nedeni ile tercih etmiyorum bebeğe kokmasın diye dalin granülün içeriğide temiz rahatlıkla kullanılır sertde olmuyor miss gibi bebek kokuyor resmen tavsiye ederim
ecemsuuuuu dilann22 vallahi ben daha yikamadim 23+5 deyim yıkamayı geç kıyafet bile almadık daha elde var sıfır hicbisey almadk😏😂
Raabissh dilann22 bence sıvı iyi ben ilk granül sabun kullandım bebeğim çok hapşırdı kıyafetlerde resmen sabun tozu kalıyo gibi hissediyordum
derin1derin dilann22 kokusunu değil içeriğini önemsemeniz gerekiyor hanımefendi…. dalin unibaby içerikleri hiç temiz değil kendiniz değil bebeğinizin kıyafetleri sonuçta bebek zaten mis gibi kokar kıyafetlerinin kokmasına gerek yok bence içerik araştırın..
Meltemms dilann22 ben yumuşatıcı green clean aldım . Deterjan duru granül aldım . Deterjan bitsin onuda green clean alıcam en bitkiseli o bence
Yasemibrahim dilann22 ilk kızımda (4 yasında) granül sabun kullandım ama hep toz kalıyordu aralarda erimiyodu hşc memnun degildim atrıca makineyide bozuyomus onlar suan doğacak bebeğim için uni baby aldm sıvı olanı cok kokulu bişey degil ama hafif bebek kokusu gibi koku var yumusatıcı asla önermiyolar bende kullanmadım da almadımda en az 1 yasına kadar kullanma bence zararlı demişti doktorumuz
Minnacksevdack dilann22 yoo gayet ideal. Sonra ağırlaşır yıkayamazsın ne olur ne olmaz yıka. 🌸 ben daha da erken yıkamıştım
Minnacksevdack dilann22 bilmiyorum inan ki. Yakın çevremdeki herkes siveno alıp memnun kaldılar öyle aldım bende
gkbyza Granül deterjanları makine tamircileri pek önermiyor uzun süre kullanımda tamponu tıkadığı için. Ve kıyafetlere yapışma olasılığı yüksek oluyor. Yumuşatıcı konusuna gelirsek zaten bizim bile kullanmamamız gerekiyormuş aslında 🫠 bebeğime almadım yumuşatıcı
Annesininportakali53 dilann22 ben duru granül aldım aslında sivi deterjan almayı düşünüyordum çok araştırdım en temiz içerikli olan granül marka olacakta dalan veya duru… yumuşatıcı tavsiye etmem zaten temiz içerikli olduğu için deterjan tercih ediyoruz yumuşatıcı katkı maddeli olabiliyor yada kokusu bebege ters tepki yapabiliyor