Minnacksevdack dilann22 yumuşatıcı almanı tavsiye etmem. Kıyafete yapıştığı için ben bebeğime kullanmıyorum. Kıyafetleri içinde siveno marka deterjan aldım 🌸
Minnacksevdack dilann22 bilmiyorum inan ki. Yakın çevremdeki herkes siveno alıp memnun kaldılar öyle aldım bende
Raabissh dilann22 bence sıvı iyi ben ilk granül sabun kullandım bebeğim çok hapşırdı kıyafetlerde resmen sabun tozu kalıyo gibi hissediyordum
zamaneannesi80 dilann22 sertleşmedi.. aslında yumuşatıcısıda doğal bu markanın ama ben en azından ilk kıyafetlerini yumuşatıcı olmadan yıkamak istedim
dilann22 Kaçıncı haftada yıkadınız kızlar ? Ben 30. Haftada yıkamayı düşünüyorum çok mu erken ? A70- ecemsuuuuu Pinkgold @Minnacksevdack
A70- Sıvı deterjanda bir numara yeşil anne hem leke cıkarması güzel hemde içeriği temiz ben kokusuz olanı aldım. Birde granül duru beyaz sabun tozu aldım öyle yıkadım güneşte kuruttum
Pinkgold dilann22 daha başlamadım ben liste yaptım ona göre alıcam herşeyi valla bana kalsa alışverişe başlayıp yıkamak istiyorum herşeyini 🙈🌸
ecemsuuuuu dilann22 vallahi ben daha yikamadim 23+5 deyim yıkamayı geç kıyafet bile almadık daha elde var sıfır hicbisey almadk😏😂
Minnacksevdack dilann22 yoo gayet ideal. Sonra ağırlaşır yıkayamazsın ne olur ne olmaz yıka. 🌸 ben daha da erken yıkamıştım
dilann22 Pinkgold ben 26 ya giricem daha alacağım çok şey var 30a kadar bütün kıyafet eksikleri alıp yıkamayı düşünüyorum nolur nolmaz
derin1derin dilann22 kokusunu değil içeriğini önemsemeniz gerekiyor hanımefendi…. dalin unibaby içerikleri hiç temiz değil kendiniz değil bebeğinizin kıyafetleri sonuçta bebek zaten mis gibi kokar kıyafetlerinin kokmasına gerek yok bence içerik araştırın..