Taze-anne36 Merhabalar iyi akşamlar herkese TSH yüksekliği ile alakalı Levotiron kullananlar var mı sonrasında değer olarak düşüm gözlendi mi
sekermomgeliyo Taze-anne36 benimde öyle oldu daha hala kullanıyorum düştü değer hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 😍
Baharsss Taze-anne36 evet levetiron 100 mg kullanıyorum ben kullanmazsam çok çıkıyo 1.35 ti 1 hafta ilacı almaya fırsatım olmadı zaten dedim değer düşük hemen çıkmaz 1 haftada 4 küsür olmuş canını yediğim 😂 tekrar kullanmaya başladım
elifffff1601 Taze-anne36 bnde kullaniyorm. Dahiliye uzmanı 6 ay altindaki gebelerde 2.5 normal 6 ve üstü 3.5 normal sayiyoruz demisti. Bnm 5 aylikken 3.5 çıkmıştı bu haptan kullandım ve 7. Ayda tekrar kan testi verdim deger sabit yükselme olmamış çok şükür
Taze-anne36 Tugcender sekermomgeliyo biraz endişelendim teşekkür ederim 🙏 Allahım bebişlerimizi korusun
Taze-anne36 Tugcender evet bana da 50 mg verdi doktor bugün ,inşallah düşmüştür normaline Allah’ın izniyle 🙏
Taze-anne36 Baharsss geçmiş olsun kullanmaya devam et bari sıkıntı olmaz inşallah anladığım kadarıyla görülebilen bir sıkıntı bu
Baharsss Taze-anne36 gebelik önceside vardı bu kerata bende 😂😂 ve geçen bişey değil sürekli ilaç kullanmak gerekiyor devamlı dua ediyorum nodül oluşmuyo babamda vardı mesela nodül ırsi geçicek sanırım
Taze-anne36 elifffff1601 benim henüz 8 haftalık 3,12 çıktı çok yüksek değil ama 2,50 istiyoruz dedi doktor sonra dahiliyeye yönlendirdi orda da 50 mg ilaç verdi bir ay sonra tekrar kan verirsin dedi
Taze-anne36 Baharsss Allahım şifalar versin inşallah ☺️bende gebelik öncesi hiç böyle bir sorun olmadı açıkçası insan bebek olunca endişe ediyor herşeyden
Cgdm34 Taze-anne36 benımki düştü canım hamılelıkte cok yuksek deıldı zaten ama doktorum yınede kullanmamı istedı ve gerckten düşüş gosterdı 👍
Taze-anne36 Cgdm34 teşekkür ederim 🙏😊çok şükür sevindim senin için inşallah benimde bidaha ki kan vermeye düşer
MMelissaaa- Taze-anne36 25 mg kullanıyorum hamileliğimin başından beri. Değerim 2.8 e düştü doktorum 2 de tutacağız dedi her ay düzenli ilaç kullanacağım
Taze-anne36 MMelissaaa- çok geçmiş olsun ,benim 3-12 50 mg başladı birdahaki aya bakacaz dedi işte zaten henüz 8 haftalığız bakalım
MMelissaaa- Taze-anne36 geçmiş olsun canım. Sabah erken saatte iç ilacını. Ben 7 de alarm kurup içiyorum 9 gibi kahvaltı yapıyorum. İlacı içtikten bir saat sonra birşeyler yemelisin öyle daha hızlı etki ediyor
Taze-anne36 @“MMelissaaa-”#p24480710sağol canım 🥰 sabah içicem evet ama o bir saat içinde yeme işini de yapayım da etki etsin inşallah 🙏
Kizilicee Taze-anne36 kullaniyorum ill gebeligimdedr hamilelik de tsh yukselemsi yasadim dogumdan sonra gecti sindi tekrar gebeyim gene yuksek kullaniyorum 3.8di simdi 1.9 olmus devam edecegim doguma madar kesersek geri yukselir dedi