minikbiranne35_ 35+2 oldum her seyim tamam yikadik utuledik cantamizi da hszirladik bekliyoruz 😂 agrilarim arada cok siddetli oluyor ama normal oldugunu soylediler bakalim ne zaman gelicek beyefendi 😂
Sumeyyeabdi egemomss 30+5ten merhaba canim oturamıyorum artık karnım sertleşiyor yatsam kımıl kımıl ediyor kızım yandan yandan 😃 dün cok ayakta kaldım oturunca alttan bişeyler battı sanki uzanınca geçti
egemomss Sumeyyeabdi Özellikle 30.haftadan sonra bende de olmaya başladı. Yorulunca alttan birseyler batıyor😂
Sumeyyeabdi egemomss evet canim ya bide karnimdaki kızım hic durmuyor😃 komsum bebek kıyafeti verdi onları kasım girince yikayip utuleyip valize koyayım diyorum 10lu birtan3 hastane çıkışı alsam yeter demi
ZMM8888 egemomss merhabalar bizde 34 haftalığız minik kızımla💕🥰 hastane çantası dahil herşeyimiz hazır tek kızım eksik günler çok yavaş geçiyor sanki sabrszlanarak bekliyorum özellikle abisi çok bekliyor 🥰❤️
egemomss Sumeyyeabdi Bende 1 tane 10′lu 1 tane 5′li aldım ayriyeten takim da koyacağım yeter diye düşünüyorum ben tecrubesizim😂
Sumeyyeabdi egemomss uzun kollu zibini falan var aynn dediğiniz gibi iyi olur ilk oglan bu kiz mecbur giydiremeyecem aMa battaniye sıkıntım yok allahtan 🥰
Sumeyyeabdi egemomss 13 ekim perşembe günü a 101 e bebek ürünleri geliyor canim zibin battaniye falan 🤗
sevil42 egemomss Dün hastane çantası olayını hallettik arkadaşlarımla çok şükür üzerimden koca bir yük kalktı
busrazz egemomss bende 32+1 im hazırlıklar sınavın bitmesini bekliyor , eşyaları yıkadım ütüledim sadece . Hareketlerm iyice kısıtlandı eğilip kalkarken zorlanıyorum , bian önce bitirsek iyi olacak aslnda😂