egemomss Gamze_Krzl Bende toplu bir şekilde almıştım. Sonra beğendiğim şeyleri almaya başladım.☺️ İnşallah canım♥️
hulyaca egemomss Evet biraz öyle oldu 🥰 Haftaya inşallah her şeyi hazır edesim var bakalım ne olur ne olmaz 🤗
Kubramazann egemomss 32+3 ufak tefek kalan eksiklerimi tamamlıyorum, bazen çok fazla nefes darlığım oluyor o beni çok zorluyor birde nabız hızlanması var tabi 😒
Nefise46 egemomss 33+ 4 deyiz biz de her şeyimiz tam sadece yıkanıp ütülenip çantaya koyulacak bir kaç hafta daha bekleyip öyle hazırlamayı düşünüyorum çantamı çünkü heyecanlanıyorum daha çok 🤭🤗
Sinem57 egemomss bni de canım 🤣6 buçuk aya kadar hicbiseyim yoktu haldir haldir temizlik yapıyordum yemek cam silme koştura koştura gezme ama sonrasında yani şimdi sürünüyorum 4 5 hafta var ve artık doğurmak istiyorum 😀
egemomss Sinem57 Bende bir gün iyiyim evi temizliyorum bir gün sanki ölü gibi yatıyorum😂 Hayırlısıyla dogursaydik😂
OksijenliSu egemomss Teşekkür ederim. Aslında bir yerden kapmadım. Benim 2.gebeliğim o yüzden, biraz sıkıntılı geçiyor. 😊