Garibana aaaaayyyyy canım aynı evde degilsin buna dua et tanamı ben 6.5 senelik evliyim evimde 9gun kocamla basbasa kaldim kayinbaba var basimda kaynanadab beter 2 sener sinir ilaclariyla ayakta kaldim kac defa bosanmadan dondum artik ben bilmiyorum sayisini halbuki kacamla hic bir problemib yokken onun yuzunden bencillik diyosunsa ben 6.5 senedir gece gunduz onu cekiyorum calisiyorum eve gidip kusura bakm a onun pisligini temiliyorum evime hic kimse gelmiyo ondan dolayi kendi annem babamda buna dahil cevremizde arkadasimiz bile kalmadi ben bunlari yasarken hala onu alttan almaya incitmemeye ve kirmamak icin elimden geleni yapiyorum ayri evde yasiyosunuz sorumsuz diyosunuz ola bilir ama esiniz icin katlanmak zorundasini 70 yasindaki herif benim evime kari bile atdi icimize atdik ne yasiyonuz bencil sorumsuz bunlara razi olun sen bayildim diyosunsa ben hastanelerde yatdim onun yuzunden torba torba sinir ilaclari ictim hic bir saglik problem yokken cocuk sahibi olmak icin piskoljim ep vermedigi icin cocuk yapmak istemedik esimle adim kisra kadar cikardi daha neler neler yapma gelip karsilikli onun bana yaptiklarini anlatsam yatar kalkar kaynananin kapisina kul olursun iyi davranki oda sana iyi davransin