Mervemm momnes çocuğum yok yazabilirsin canim benim arkadaş hamile cikti. Hatta burda yorumda okudum hamile bayanlar kaç kişiye çıkmış..
Ebbruc Mervemm benim başvurumu reddetmişler, hiç bişeyim olmamasına rağmen hiç bişey anlamadım şuan bundan ben
Milosee Ebbruc bendede öyle oldu canım ne evimiz var ne arabamız kiradayiz eşim bı tek çalışıyor su evi ve arabası olanlara nasıl çıkıyor anlamış değilim benimde başvurum reddedildi
Bereninannesi Bir yıl değil ben de baktım yatmış yarın çekecem ama 6 ay süreli veriyorlar tarihi sistemde gördüğüm İçin söylüyorum
Asivemavi Bereninannesi benim anladığım şuan yatan paranın son çekileceği tarih yazıyor orda bende şaşırdım sizin gibi düşündüm ama 144 ü arayıp sormuştum temmuz 2023 e kadar demişlerdi bana yine de tam bilemiyorum belli olmaz yanlış bilgilendirmeyim sizi
Annesininportakali53 Mervemm kasımda zamli yatıyor benim 18 ağustosta başvurum kabul edildi ama baktım para yatmamış daha acaba ne zaman yatar
Ozge_5516 Annesininportakali53 ptt sorgulamadan bakin anneminde kabil oldu eylulde bugun baktim yatmis para yarin cekilecek para
Annesininportakali53 Ozge_5516 ağustos yazmışım benim kide eylülde kabul olmustu 18 Eylül de kabul edildi baktım e devletten daha yatmamış
Busra_sansar Mervemm Bende yaptım ama çıkmadı eşim üzerinden mi basvurmam gerekiyor çalışan bayan değilim doğum bu ayın sonunda ama belki ondan çıkmamıştır.🤷🏻♀️
Mervemm Milosee tekrar başvur canim benimde tüm bilgiler dogru girdim red edildi. Bu sefer salladım kafadan düşün kızım tc yazmışım çocuk var diye. Ama 72 aydan küçük çocuk varmi ya yok yapmışım. Kabul edilmiş.
Asivemavi Bereninannesi benim anladığım işte siz şuan o parayı en son Nisana kadar alabilirsiniz üstte açıklama var o kısmın isterseniz okuyun bende okuyunca bu kanıya vardım ama 🤷♀️
Bereninannesi Asivemavi aa dikkat etmedim okutayacam valla teşekkür ederim yorumunuz İçin inşallah temmuza kadardır