Mervemm Kızlar bu ay zamlı yatacak diye bir söylenti vardı az önce baktım benim yatmış ama yine aynı miktar yatmış.. sizin zamlı yattı mı.
eslemesila Mervemm siz parayı aldınız mı acaba bende e devletten baktım yatmış ama gittim almak için ama hesapta para yoktu
Annesininportakali53 Mervemm kasımda zamli yatıyor benim 18 ağustosta başvurum kabul edildi ama baktım para yatmamış daha acaba ne zaman yatar
Mervemm Burcu1472 e devlet üzerinden canim aile destek yardımı. 450. İle 600 arasi 12 ay veriliyor ben 2 ödeme alacağım. Bu ay zamlı yatacak dediler 850 ile 1250 arası yatmadı.
ipekotlu eslemesila bunu çocuk olunca alabiliyoruz değil mi ? Şuan hamileyim başvuru yapamıyorum sanırım ?
Mervemm Yebrulii yani çevremde bir çok kişiye verdiler aile destek yardımı evi arabası olan bilr alıyor.
Busra_sansar Mervemm Bende yaptım ama çıkmadı eşim üzerinden mi basvurmam gerekiyor çalışan bayan değilim doğum bu ayın sonunda ama belki ondan çıkmamıştır.🤷🏻♀️
Yebrulii Mervemm nasıl başvuru yapılıyor ? E devletten aile destek paketi yazdım ama bu isimde bi başvuru yok
Ebbruc Mervemm benim başvurumu reddetmişler, hiç bişeyim olmamasına rağmen hiç bişey anlamadım şuan bundan ben
momnes Mervemm Ben başvuruya giriyorum fakat çocuk bilgisi istiyor. Doğum yapmış olmamız mı gerekiyor
Mervemm momnes çocuğum yok yazabilirsin canim benim arkadaş hamile cikti. Hatta burda yorumda okudum hamile bayanlar kaç kişiye çıkmış..