minikoglum BusraBaturu Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende gaziantepdeyim ama devadaki cevdet öksüzlerden hiç memnun değilim
BusraBaturu minikoglum deva hastanesi özlem borazana gidiyorum benim 2. Bebişim çok memnunum ilgisi kibarlığı
Yunusm123 Arkadaşlar aranızda böbrek büyümesi yaşayan var mı? Konuyla alakasız ama bende çift taraflı böbrek büyümesi var ve canım çok yanıyor. Bebeğime bir şey olur diye de çok korkuyorum 😥 böyle Bi durum yasayan oldu mu aranızda olduysa nasıl bir çözüm yolu buldunuz?
Nurr_1 BusraBaturu merabalaar✋🏻🤗 21 yaşındayım ilk gebelik veee 37+4 günlük hamileyim ☺️ Prensesime kavuşmaya az kaldı 🤭😍 Hatem hastanesine gidiyorum
Ruhh Nurr_1 bende aynı hateme gidiyorum doktorum Nazire Öztürk 37 hafta 1günlük hamileyim sizin doktorunuz kim antebin neresinde oturuyor sunuz
Nurr_1 Ruhh bende Nazire hanıma gidiyorum canım Hateme yakın evim Kuzenim orda yeni doğum yaptı prenses doğum gerçekleştirdi 400 lira fark ödedi toplam 1200 ödedi yani
mervebahar94 Glcdmrdmr cnm muayene 60 tl ama dogumu bilmiyorum erken diye hic sormadim cumartesi kontrolum var öğrenim yazarım sana
Zhrumt Merhaba 21 yaşındayım bende ilk gebeliğim 1 senelik evliyim 30+4 deyiz kızımla 🐣 hastanemiz sıkıntılardan dolayı bir türlü belli olmadı en son konukoğluna gidiyordum Esra özkaplan kanamam oldu hiç ilgilenmedi ben anlamam üniversite ye git diye başından attı resmen 😞
Nurr_1 Zhrumt bende Esra hanıma gidiyordum memnun kalmadım hatemde nazire hanım var ona gidiyorum memnunum suan Yılmaz bey var hatemde o da çok iyi canım ilgi alaka konusunda fikir olsun düşünebilirsin
mervebahar94 Zhrumt benim hocami tavsiye ederim cnm ki gorumcemin eltisi bile ona geliyor osmaniye den