Feyza3214 BusraBaturu 19 yaşındayım karataştayım medikalparka gidiyorum🤔 il gebeliğim 37 haftalık ilk gebeliğim
HaticeNur Feyza3214 slm hangi dr gidiyorsunuz orda ve doğum ücreti ne kadar detaylı bilgi verebilirmisiniz
Yunusm123 BusraBaturu 24 yaşındayım ikinci gebeliğim 33+1 haftalığız ncr hastanesine gidiyorum Bi oğluşum olacak inş 🤗😍
kckynssna Bende 20 yaşındayım 38 haftalığım ilk gebeliğim hateme gidiyorum antepliyim ankarada yaşıyorum şimdi doğum için antepteyim 🐣😍
HaticeNur Bayanlar peki gittiğiniz hastanelerde hangi dr gidiyorsunuz tavsiye ediyorsunuz ve doğum ücretleri ne kadar bilgi verirmisiniz
BusraBaturu HaticeNur ben deva hastanesi özlem borazana gidiyorum özel oda yemekli ve dolaplı bir oda otel gibi 😀 ben sezeryan olucam 950₺ ücreti çok memnunum
mervebahar94 Merhabalar 24 yaşındayım 30.haftama girmek üzereyim prensimi bekliyorum nasipse Sani Konukoğlu Hastanesine gidiyorum
BusraBaturu Sağlıkla gelsin tüm bebişler isteyen olursa instagramdan takipleşe biliriz belki güzel arkadaşlıklar dostluklar kurulur 😊
Ayseosman İyi geceler kızlar beynimde 3.gebelıgım cıksorutta oturuyorum göllüceye gıdıyorum savaş Erdem dr'um bende memnunum kızımda ona gıdıyorum 9ay boyunca sezeryanle oldum çok menmunum suanda oğlum 5yasında kızımda3.5yasunda daha yenıyım tanı 6hafa2günlük hamişim 😉😁😎24yasındayım 6yıkdır evlıyım
BusraBaturu Ayseosman hay maşallah 😍 peki ikinci Sezeryan zor oldu mu agrısı falan benim şimdiden yeri agrıyor 31 haftalığız bu kesi kısmında agrılar var 2. Gebeliğim
Ayseosman Canım o kişiden kişiye degısıyo ama tabiki ilk gıbı olamıyosun bıraz zorluk yasıyorsun doğumdan sonra oku tane çocuğa bakmak kolay değil ben Nasıl edcem bilmiyorum 😉Ben kızımda hamileyken hıc fazla bilemezdim halı yıkardım ev yıkardım 6aylıkken ama biraz zor olur