Busra3246 Soruyorumm 37+6 alacak 28 ekime denk geliyor sancım var oda ilaçla durdurmuştu çok beklemeye gerek yok alalım dedik ama korkma inşallah ilk oğlum 36 da kendi gelmişti
Soruyorumm mommysbrids benimkisini doktor istiyo bana kalsa ne kadar kalsa iyidir ama doktorun bildiği vardır diyorum
Rapunzelinanasi Soruyorumm 37 de 2.950 demişti doktor, 37+6 da 3.080 doğdu. 34 e kadar çok güzel kilo alıyordu ama 34 den sonra benim kız da yavaş kilo almaya başlamıştı 🤷🏻♀️ Sağlığı yerindeydi çok şükür emme refleksi vs iyiydi yani kan uyuşmazlığı dışında bir sıkıntı yaşamadık
ikicocuklubiranne Soruyorumm oğlumu 37+4 kucağıma aldım çok şükür sorun yaşamadım. Şimdi üç yaşında ☺️
Rapunzelinanasi Soruyorumm bizde de bebek babanın kan grubunu aldı. Ben 0 o A olduğu için uzayan sarılık oldu 😔 ben bu durumdan bi haber olduğum için ilk gün sadece emzirmeyi denemiştim ve sarılığı bir günde 5 değer artış gösterdi. Doktorun Kan uyuşmazlığı olduğunu söylerse mutlaka doğar doğmaz en az 2 saatte bir besle 🙏🏻
findiklibadem elisa_ bende 38+ gibi gun verir saniyodum doktor ama 39a kadar tutalim icerde dedi bence 37de alinanlar cok acil gordugu icin bekletmek istemedigi icin
Bet-53 Damladamla123 benim nst de sancım çıkınca yaptı canım nst de çıkınca yapılıyor açılma var mı diye ona göre doğuma alacaktı hemen
elisa_ Soruyorumm size söylediklerinde 200-300 gram daha düşük doğuyorlar, bence doğuma kadar hergün yoğurt ve muz tüketin aşırı kilo aldırıyor bebeğe, pekmez de tükedebilirsiniz yoğurtla beraber, çok hızlı kilo alır