Bet-53 Soruyorumm bugün nst ye girdim sezaryen tarihim pazartesi 38+3 e denk geliyor ama bugün nst de ağrım çıktı çatı kontrolü yaptı doktorum açılmam yoktu Allahtan 10.10.22 çünkü sezaryen tarihim ama açılmam olsaydı doktor bugün doğuma alacaktı zaten artık her an doğumu bekliyoruz kendi belirleyecek gününü saatini yani 37+5 felan erken değil canım 9 aylık süreç içi 37 den sonrası normal yani
elisa_ Neden 40 haftayı beklemiyorlar , yani doğacaksa bile niye gününde doğurtmuyor doktorlar, anne karnında geçirdiği 1 gün dışarda geçirdiği 100 güne bedelken, neden beklemiyor doktorlar bunu anlamış değilim
Soruyorumm elisa_ kilosu şuan 2700 36+2 yavaş kilo alıyo haftaya da böyleyse alıcam diyo inatla kilosu iyi mi değil mi onu da bilmiyorum
Filizertosunn elisa_ bunu bende çok merak ediyorum skolyozdan dolayı bizede sezeryan dedi 39. Haftaya gün verdi bu kontrolde sorucam neden beklemediğini bilen varsa yazarsa sevinirim
mommysbrids elisa_ kendi adima cevaplayayim ilk dogumim 39+5de oldu normalden sezaryana döndük. Bu dogumumda şuan 2 cm acilmam var kanala girmis dikisimde bir tık incelme soz konusu max 39 dedik ve 39+1e gün aldik pazartesi nasipse dogum olacak :) Ama arkadasim 3 kez sezaryan oldu hepsini 37 icinde aldirdi cunku beklemek istemiyorum cok agrim sancim var sikildim of puf modundaydi 🥲 ama komsumda masallah 2. Sezaryaninda tam 40+1 de oldu hic sancisi acikligi vs yoktu zaten makat gelisti donmediginden baskida yasamadi masallah o sekilde 40i doldurdu
findiklibadem elisa_ bende 38+ gibi gun verir saniyodum doktor ama 39a kadar tutalim icerde dedi bence 37de alinanlar cok acil gordugu icin bekletmek istemedigi icin
Bet-53 Damladamla123 benim nst de sancım çıkınca yaptı canım nst de çıkınca yapılıyor açılma var mı diye ona göre doğuma alacaktı hemen
elisa_ Soruyorumm size söylediklerinde 200-300 gram daha düşük doğuyorlar, bence doğuma kadar hergün yoğurt ve muz tüketin aşırı kilo aldırıyor bebeğe, pekmez de tükedebilirsiniz yoğurtla beraber, çok hızlı kilo alır
Sdkslr11103 Ben normal doğum bekliyorum ama 39da doktoruma yeter doğurmak istiyorum dedim o ara çok yorulmuştum psikolojik olarak 3050 gr suan sağlığında yerinde istersen suni sancılı normal doğum başlamak için gün veririm ama bana kalırsa bekle hem suni sancı zor sezaryene dönebiliriz dayanamazsan dedi hemde sabret 41 de zaten sen istemesende ben başlatacağım doğumu dedi bekliyorum şimdi 39 + 6
Bebisineklerken 37+4 de doğdu 2.700 gr olarak cok kucuktu uzayan sarılık oldu 3.ayın sonunda zorla geçti neler nel3r yaptık 😥 sancim da yoktu bebek ters olduğu için aldı doktor
Soruyorumm Bebisineklerken hayırlısı olsun bakalım insallah sarılıgı da kolay atlatırız benim kan grubumdan olursa kolay geçiyormuş babaya çekerse uzun sürüyo diye okumuştum ama bakalım
Rapunzelinanasi Soruyorumm bizde de bebek babanın kan grubunu aldı. Ben 0 o A olduğu için uzayan sarılık oldu 😔 ben bu durumdan bi haber olduğum için ilk gün sadece emzirmeyi denemiştim ve sarılığı bir günde 5 değer artış gösterdi. Doktorun Kan uyuşmazlığı olduğunu söylerse mutlaka doğar doğmaz en az 2 saatte bir besle 🙏🏻
Soruyorumm mommysbrids benimkisini doktor istiyo bana kalsa ne kadar kalsa iyidir ama doktorun bildiği vardır diyorum