Seyma65 Ozbyt çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum gibi uzun süre ayakta kalınca bi tansiyon düşüklüğü yaşasam da mide bulantısı kusma hiç olmadı diyecek kadar azdı pazartesi nasipse cinsiyet öğrenmeye gideceğiz 15+0 oluyor gösterir mi kendini
Anneolmak93 Fatmaa97 bendr aynenn grip soguk algınlıgı bende cinsiyete gittim kıza benziyor dedi bi kızım benimde var 12+5 deyim
minigiminannesi03 Teyibe öğlenden beri kasiklarim sanki kopuyor oysa bir iş falan da yapmadım yerini mi genisletiyor napiyor bilmem ağrım bayaga suan uzanıyorum
Teyibe @minigiminannesi03 cok dikkat et kendine umarım ciddi bisey yok benimde bugun karnımda bazen sagda bazen solda yanma gibi saniyelik agri oluyo
Hera0 18+1 Mide bulantısı istifra olmasa daha da harika olacakta Sağlıkla gelsin Bebeğim gerisi önemli değil 🙏🌸👼🏻
minigiminannesi03 Mello29 pazartesi test yapılacak 6 hafta ici dr sonuçlarımız gelecek inşallah doktorlar ebeler dah şaşırdı kaldı heryeri oluşmuş onsuz eve gelmek
Bltirm 17+3. Haftadayız. Bu zamana kadar hiç bulantım olmadı hamd olsun çok rahat geçiyor hamileliğim. Ben 16 mart doğumluyum, bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 mart:))
Zeynep_61_70 Ozbyt vallaha bizimde marta çok iyidi ama bugün bulantı başladı ilk başlarda hiç yokdu şimdi var nasıl oldu nedrn anlamadim 🙁🙁 ve halsizlik çok oluyor
minigiminannesi03 Teyibe valla nasıl hissedeceğimi ne yapacağımı şaşırıp kaldım oğlumu gördüm gülümsemesi beni bittirdi gamzesi resimlerine bakıyorum herseyine hayran kaldım kuzumun o hastaneden tek çıkmak onsuz olmak ne bileyim dogum etmek keşke yaşasaydı ne bileyim psikolojik olarak suan çöktüm öyle güzeldi ki ona bakarken korkmadım dokunmak hissetmek çok güzeldi
2022Mom2022 Ozbyt Bulantım çok yoğun devam ediyor hatta bugün kustum yine suyu midem almıyo ve çok iştahsızım aşırı yorgun bitkin çok zor geçiyor benim için ☹️Ne düzgün temizlik yapabiliyorum nede günümü verimli geçirebiliyorum ☹️