Ozbyt Mart annelerimm hep beraberr güzel bir yolculuğun içindeyizz sağlıklaa kavuşalım canlarımıza 💙🙏🏻 Nasıl geçiyor hamilelikkk
Eda06 Ozbyt valla an itibariyle 2. Trimestera girmiş bulunmaktayım. Mide bulantılarım azaldı ama yinede iştahsızlığım devam ediyor. Hiçbi şey canım istemiyor 🥲
2baybannesi Ozbyt 15+2 den selamlar 🤩 Mart sonu gözüküyor doğum ama iki buçuk yaşında bir kızım var ve sezeryan olmuştum o yüzden biraz daha öne gelir diye düşünüyorum doğum 😍 benim miğde bulantim vs yok. Doktorum %80 erkeğe benzetti ama bakalım haftaya gideceğiz ne diyecek 🌼
Zeyrista Ozbyt düşük tehlikem vardı ilk şuan gittikçe azalıyor tüm tehlikeler onun dışında koku hassasiyetim uzun sürmüştü bulantım 2 hafta falan anca oldu çok güzel geçiyor şükür ki hareketlerini hissetmeye başladım o kadar güzel bir his ki Allah isteyen kıymet bilen herkese nasip etsin 🥹💙
Ervamm_ Benimde bulantılarım daha hafifledi ama mide ağrısı ve mide yanması eksik kalmıyor. İştahsızlık bende de var. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🌸
Anneolmak93 Fatmaa97 bendr aynenn grip soguk algınlıgı bende cinsiyete gittim kıza benziyor dedi bi kızım benimde var 12+5 deyim
Nursl7 @Ozbyt benim kızımda mart doğumlu bu 2. Hamileliğim bunda da mart sonu Nisan başı gibi görünüyor 😃 ilk hamileliğimde olduğu gibi değil kusma bulantı mide yanması iştahsızlık var ilaçlarım tok karnı olduğu için ilaçları da fazla kullanamıyorum hayırlısı olsun
Gizemmdgru Ben de 15+2 den selam vereyim kızımla. Doktor rahimde perde gördü erken doğum olabilir dedi benim ilk gebeliğim ve daha önce perde yoktu. Başına gelen var mı acaba. Onun dışımda bulantılarım bitti çok şükür. İyiyiz sadece şu erken doğum olayı rahim perdesi beni korkutuyor
Babybabyyyy Bende 17. Haftamdayım henüz hareket hissedemedim sadece sağ tarafımda kasık ağrısı hafiften bide mide yanmasıyla gidiyor son iki haftada karnım bi anda büyümeye basladı 🙃
Aylincanselii Bnmde 17.2 mart 16 gözüküyor ilk kızımda, Sezeryan onun için erken alabilir cinsiyetimz, daha, belli dgl pazartesi inş göstermedi kendini mide bulantılar ım azaldı iştah aynı