Selam kızlar. Emzik arayışındayim. Oğluma aventi kullanmıştım ama cok pahalı simdi. Malum alıp almayacağı da belli değil o yüzden daha uygun birsey alayım diyorum ama hangisini almalıyım sizce. Oğlumun emzikleri duruyor onları dezenfekte edip denesem alırsa yenisini alsam diyorum sağlıklı olur mu bilemedim. Kullanıp memnun kaldığınız emzik var mı acaba

Utkulu1 çok yıpranmış yada kötü durumda değilse güzelce dezenfekte edip kullanın bence çoğu ay uy kullanılmaz der ama malum tasarruf devrindeyiz hiç bişey olmaz

Utkulu1 güzelce dezenfekte edildikten sonra kullanılır bence. Tutarsa alırsınız yenisini.

Utkulu1
      Kızım bibs emzik kullandı ucu yuvarlak olduğu için başka emzik tutmamisti.
      Pahalı diye alamıyorum tabi weebabynin yuvarlak uçlu emzikleri var civilde onlardan aldım onu tutuyor

Mamajoo marka aldım hem uygun fiyatlı hem de gayet kaliteli bir emzik dediğiniz gibi tutması da belirsiz olduğu için tavsiye üzerine aldım

Opheliaaa wee yuvarlak emzik gördüm ama yorumları hep tutamıyor çok küçük filan yazılmış. Görünüş olarak da çok güzel aslında bilemedim

Biannebibebe mavi emzik kızım olacak haksızlık etmem yine pembesini alırım ama başta alıp almadığını görmek için deneyeceğim evde artık 🙈

Utkulu1 Tabi sonradan hangisini kabul ederse yenisini alın tasarruf derken hani 100 150 lira verip almama şansı var ya onu kast ettim 🥰

Utkulu1 Valla ben hamile olduğumu öğrendiğim gün eczaneden öylesine aldığım emziği kullanıyorum hanymish markası trendyolda var bakabilirsiniz damaklı ucu silikon. Bebeğim onu tuttu gayette güzel emiyor bende değiştirmedim 29 TL bişey

Utkulu1 hanymish wee baby baby time 3 unude kullandim hepsini tuttu fiyatları da 25-30 arası ilk başta bunları deneyebilirsin