Gebelikte saç boyatmak
esragucergun boyatmadım doktorum izin vermedi organik boya diye bir şey yok dedi
esragucergun açıcı kullanmadigin sürece sıkıntı yok. Maske tak soluma yeterli. Kana geçmiyor
esragucergun benim de planlı gebelikti saçlarımı kesitirip kendi rengime boyattım ve dibim uzasa da belli olmuyor bebeğim daha önemli benden
SemaCaner kimyasal gebeliğin saç boyatmayla ilgisi yok maalesef cenabı hak böyle yaratmış bizi rahmimiz bebeğin saplıklı olup olmadığını anlıyor ve kabul etmiyor aynısını yaşadım 1 ay sobra gebe kaldım 7+4üz bin şükür diyorum böyle kendinizi suçlamayın rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah❤️
esragucergun ilk 3 ay kesinlikle öneriliyor ama 2.trimestirdan sonra boyatabilirsiniz
esragucergun 23. Haftadayız saçımı atmak istiyorum diplerim iyice açıldı doktoruma da hiç sormadım boyatsam sıkıntı olur mu diye kuaförüne sormuştum boya die kadında ben riske atamam kan değerlerini değiştirir dedi boyamadı saçımı😁
esragucergun 18 de boyadım daha yeni 😀
esragucergun Ben 8haftalıkken ombre+Brezilya fönü yaptırmıştım bişi de olmadı şükür 🫶😍
esragucergun her ne kadar organik denilse de sonuçta illaki renk değişimi olması açılması illaki katkı maddeler oluyor bence bebeğiniz için hiç riske atmayın derim yinede siz bilirsiniz
esragucergun selam saca keratin yapmak olurmu gebelikte ?
esragucergun ben kendim evde hep boyatıyorum sorun olmuyor hatta şuan 34 haftalığız bu akşam boyadım 🤗
esragucergun ben 12. Haftamı doldurduktan sonra boyadım. Ve sonra düzenli olarak. Yaklaşık 2 ayda bir boyamaya devat ettim. Yani şuan 36+4 üm mesela önümüzdeki hafta yine boyayacağım. Toplam 4 kez falan boyamış olacağım sanırım gebelik süresince. Ve ultrasonlarda muayenlerde çok şükür bebeğimle ve gebeliğimle ilgili her şey yolunda gidiyor…
esragucergun 25 haftalığım boyamadım canım, 😔 korkuyorum ne olur ne olmaz
Kına ile boyasam Bi sıkıntı olurmu bilen varmi 25 hafta gebeyim 🙏 saçım önceden de kizildi zaten tesetturluyum ama beyazlarim çok
Ben 15 haftadan sonra boyatmıştım hatta şuan 39+3 haftalığız doğumuma bir kaç gün kaldı evde maske taktım ve bu akşam doğuma hazırlık boyadım boyatan birçok arkadaşım oldu hiç bi sakıncası olduğunu sanmıyorum tabi tercih meselesi
esragucergun canım doktorlar 3.aydan sonra boyatabilirsin diyor. Ben de boyattım 4.ayımda. Kimyasal mı evet, zararı var mı diye düşünürsek… şahsen saç boyasının çok abartıldığını düşünüyorum, gün içinde güneş kreminden, nemlendiriciden, deodranta kadar vücudumuz hep kimyasal içinde..
15 haftalık hamileyim. Bugün doktoruma sordum bu konuyu. Saçına orial gibi birşeyler kullanmadığım müddetçe boyayabilirsin dedi. Tabi ki güvenilir markaları tercih et dedi. Bende Watson da organik boya aldım.
esragucergun doktorum bana hiçbir saç boyasının organik olmadığını söyledi kanıtlanmış bi zararı olmasada bebeğimizden önemli değil diye düşünüyorum bende beyazlarım olduğu halde boyatmadım riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum
esragucergun ilkindede boyatmadim bundada biyatmiyorum 9 ay hiç bişey kaybetmedim azcik beyazların çıktı okadar organik diolar ama sonuçta ondada kimyasal varki renngi saca tutturuyo nekadar organik olabilir benim fikrim yani