12 haftalık gebeyim bende ombre vardı uçlarda cilası geldi. ben de dibe gelmesin ve iyice yıkayın diye Rica ettim kuaförümden uçlarına cila yaptı on dklık işlem ama insan tedirgin olmuyor değil
Gebelikte saç boyatmak
esragucergun ben de 32 haftalık hamileyim 2 kez boyadım doktorum onay verdi boyamın adı color soin markasıydı kanser hastalarının bile kullanabileceği bir boya dedi eczacı. Amonyak parafen hiç birşey yok içinde kokusuz ve yakmadı . Çok şükür bebeğimin boyu kilosu da iyi bir Zararıda olmadı :)
esragucergun hiç öyle bebeğimden önemli değil diyenlerin nutuklarını dinleme. Gayrette doktorlar boyayabilirsiniz diyor. Ben hem kendim boyadım hem kuaföre gittim suan 33. Haftadayım hersey çok şükür yolunda. Ordan oraya etki etmez öyle olsa esen rüzgardan çocuk içerde nem kapar biraz mantık demi ama.
esragucergun Daha dün doktoruma sordum 20. Haftayı geçtikten sonra boyatmakta bir sakınca yok dedi.
Deletedmom_1003 ayni dusuncedeyim bembeyaz oldu saclarim nerdeyse ama dogunca boyatmayi dusunuyorum
Ebru_cekin06 gayette kestirdim saçımı
[silindi]
Bshn kesinlikle
Doktoruma çok güveniyorum gençsin boyatmak isteyebilirsin en fazla 2 3 kere boya ama ben olsam boyamazdım bitkisel boya filan hikaye dedi. Saçlarım çok beyazladı sürekli de etrafımdan duyuyorum bu ne beyazlık diye ama hiçbişi bebemden önemli değil
esragucergun ben boyattim organik birseydde olmadi
ZelihaAcarrr bende bir kez boya dim onunla yine alacagim bu markayi rahataaiz etmedi bence zarari yok
İlk hamilelegimdede boyamadim şimdi ikinciye hamileyim 4 aylıktan sonra boyadan diye düşündüm doktoruma sordum benim dokotr hamile arkadaşların bile boyatmiyor beyaz sacla geziyor senin beyazın bile yok gerek varmı dedi beni ikna etti ve bende vagzectim şuan 8 ayligim
1Gunes merhaba canım resmini atabilirmisiniz boyanın
esragucergun Annem anlattı benden hamile iken saçını boyuyormuş, her şey yiyormuş, zaten annem babam kuzenler.
Bende ilk zamanlar boyatmak istedim ama , şuan o kadar alıştım ki beyazlar beni çok rahatsız etmiyor, 6. Aya girdik
Benim doktorum 16. haftadan sonra musade etmisti organlarin tamamen olusmasi 16 haftada tamamlaniyormus kuaforumde hush diye bir marka kullandi icerigi organik bir boyayla boyadi. simdi 24. Haftadayim 🤰🏼
- Düzenlendi
esragucergun benim doktorum kesinlikle önermedi. Benim saçımda da beyaz var ama benim bebeğimin sağlığından önemli değil beyaz saçım. Bence boyatmayın.
- Düzenlendi
esragucergun ben boyatıyorum . Kanıtlanmış bi zararı yok su an boyanın. Herşey de o kadar kimyasal var ki , kaçınılmıyor .benim aşırı beyazım oluyor be psikolojim bozuluyor ondan boyuyorum
esragucergun hep boyatılmaz diye duyduk çevremizden ama boyatan çok ta kişi görüyorum ben. Doktor bilir aslında en iyisini organik boya falan varmış sanırım. Ben de 22. haftamdayım iki gün önce kardeşimin düğününü yaptık ombremi yenilemek istedim ama ombre saçı bayağı açıp yaktığı için önermediler çevremden, hele annem bayağı tepki verdi çocuğundan önemli mi birkaç ay boyatmayıver diye öyle geçirdik düğünü 😅 normal organik boyalar hakkında bir bilgim yok
Yani hamile olduğumu bilmiyordum oysa 1.5 aylık hamileymişim saçlarımı bir güzel dipten açıcıyla 2 saat açtık civciv gibi oldum sonra saç derim hassasmış biiir güzel yara doldu kafamın dibi(bebek çok sağlıklı hiçbir problem yok şükür). Sonra hiç boyatmadım şuan 7.5 aylığım saçlarım o kadar kötü ki koyu kahve civciv sarı siz düşünün saçlarım hızlı uzuyor bir de 1 karış dip var doğum zamanı yaklaştıkça kendimi çirkin hissediyorum hayatımda çıkmadığım kilolara çıktım bebeğim için hepsine değer ama insan psikolojisi diye bir şey de var kendini bakımlı güzel hissetmen lazım sen ne hissedersen bebek de onu hisseder sonuç olarak doğuma 1 ay kala diplere dokundurtmadan boylardaki sarıları koyulaştırıp ombre görünümü yapacağım. Düşük riski yoksa herhangi bir problem yoksa hamilelik sürecinde bence yapılabilir doğal boya ve açık havada yapılırsa tadından yenmez oh be içimi döktüm ahhahahah