esragucergun bir sakınca olmasa bile ben boyatmam. Baya aktı saçlarım kötü duruyor yinede boyatmadim doğumdan sonra boyatcam

Ben boyatmadım . Doğumdan bir kaç ay sonra boyatırım . Bu dönemde cilt daha hassas ne kadar organik deseler de ki ben normal de doğal dedikleri boya ile boyattığım halde bile alerjik reaksiyon gösterebiliyordu cildim bu dönem de asla risk almayı düşünmedim . Özellikle açıcı kullananlar asla tavsiye etmem . Yine de herkesin kendi bileceği iş. Vücuduma bir krem ,yağ sürerken bile bebeğe zararı var mı diye araştırıyorken ki olabiliyor , saçımın rengini değiştirecek kadar etkili bir maddeyi kullanmam bu dönemde .

esragucergun 5.ayımda boyadım organik boya ile bu ay da boyatacağım doktor izin veriyor boyayı mümkün olduğu kadar solumayın zaten organik boyalarda sıfır koku oluyor

Kbrsuzen hamilelik boyunca ne tür kimyasallara maruz kalıyoruz kimse bilincinde değil boya gerçekten masum kalıyor😄 bende 8. Aydayim 2.sini daha dün boyattım. Doktoruma 3.ayda sormuştum çocuk bi boyadan etkilenecekse Dünya onun için çok zor bi yer olacak boş ver doğurma diye espri bile yapmıştı 😄

@esragucergun bana Doktorum 3 aydan sonra boyatabilcegimi söyledi. Bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum. 3 Ay içinde oje dahi sürmeye izin vermemişti aseton kullanımından dolayı, 3 ay sonrasi icin kullanabilcegimi soylemisti 🙏🏻

Deletedmom_1003 bende senle aynı düşüncedeyim. Bebeğimizden hiç bir şey önemli değil. Hele ki bir saç boyası. Hanımlar yavrularımızı riske atmayalım ❤️

Cemssceren aha benim saçımda böyle yarısı koyu kahve yarısı civciv sarısı çok fena görünüyor birde beyazlarım çıktı nerden baksanız yarı yarıya duruyor kendimi gördükçe aynada gülüyorum ben böyle bir karımıydım bee yaşlandık diyorum gülüp geçiyorum😂 boyatmayı bende istiyorum fakat anca doğum yaklaştığı zaman yapmayı planlıyorum en azından hem kuaförüm ayarlar o işi ☺️Hemde o esnada fotoğraf çekinmek için hemde kendimi iyi hissetmek için bakalım zamanı gelince aksilik olmazsa inşallah 🤲🏻🥰

esragucergun

Bende saçımı çok boyatmak istedim fakat şüphe duyduğum hiç bişiyi yapmamaya gayret ediyorum bu süreçte🐣Sonuçta renk veren birşey organik boya adı altında organik olmayan içinde kimyasallar bulunan boyalardır illaki o yüzden olumlu bakamıyorum bu konuya ben 🤷🏻‍♀️💕

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gizyy kesinlikle öyle. Bazıları fena abartıyor. 😀