Nilgunaksudizdar Iremdemr amin kuzucum sağlıklı olsunlarda her şey onlar için 🙏 biliyorum bende öyle oluyordum ilk zamanlar şimdi saldım kimseyi dinlemiyorum valla böyle şeyler daha çok üzüyor geriyor insanı daha zarar veriyolar bizlere farkında değiller
Eymencan47 Iremdemr helal olsun canım çok iyi yapıyorsun araştırmakla ben gebeliğimin en başında ananas aşerdim bitane yedim sonradan baktım düşüğe sebep oluyormuş ama çok şükür ben hiç bir anormallik yaşamadım ☺️🥰🥰
Nurinan Iremdemr kız bu aralar herkesin canı nar çekiyormuş 😁 hamileligim boyunca tek aşerdiğim şey nardır ilk zamanlarda yiyemedim suyuyla idare ettim şimdi günde 1 tane yiyorum valla 🙈
Nilgunaksudizdar Iremdemr çok sağol canım amin inşallah Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏😍
Cgdm34 Iremdemr yemeyle alakalı bır sıkımtı yok canım faydalıda ama bazı hurafeler var ya hamıleyken ellemek elını yuze getırmek leke yaparmıs dıye o yuzden sen her turlu ıhtımale karsı elını yuzune degdırme dırek yıksmaya gıt
Minigim38 Cok aşırıya kaçmadığın sürece bisey olmaz gebelik şekerin varsa biraz onu yükseltebilir onun dışında bi yerine yinede dokunma nolur nolmaz