ZeynepTt- busraninprofili ponçiğim utangaç biraz 😅😅 doktorda kız olabilir dedi ama sadece ihtimal sakın kesin olarak algılama dedi 😅 hayırlısı bakalım
Ebru021293 Merhaba cinsiyet tahmininizi rica edebilir miyim ❤️ ![https://mutluresim.com/images/2022/10/04/iMGkm.jpg] )
Essraanil ikizsular yaa 12 hafta tek yumurta ikizimi😄 biz de 12+3 tek yumurtayız😁 nasıl gidiyor hamilelik
ikizsular Essraanil Allah a şükür hiç bir sıkıntım olmadı. 13+1 oldukkkk :) arada ağrılarım oluyor o kadar 🙈🙈 senin nasıl gidiyor çok merak ettim cinsiyeti öğrendin miiii 😅
ikizsular Nutelllaa doktorum kız dedi. Zaten tek yumurta ikizi 😂 ikisinin cinsiyeti aynı her koşulda teşekkür ederim yinede yorumunuz için 🙏🏻
Essraanil ikizsular kız sen ne kadar pozitifsin maşallah hep gülüyosun ikizimiz var bizim böyle gülme🤣 öğrendim ben 12 haftalıkken şimdi 13+3 olduk benim de gönlümden geçen kızdı ama oğluşlar geliyor başımız üstüne🤣
ikizsular Essraanil Essraanil olsun ikiz mikiz 😅 sağlıkla doğsunlarda 😅 doktor beni o kadar korkuttu ki ilk başta şuan çok pozitifim gerçekten 😅😅 sağlıkla doğsunlar öyle böyle büyürler diye düşünüyorum 😅 Allah bağışlasın 😇
Essraanil ikizsular işte beni de aşırı korkuttu doktor sevinemedik bile demediğini bırakmadı kaç doktora gittiysem resmen üzüldüler halime🥺şuan seni görünce valla bir pozitiflik geldi bana da🤣 inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻
ikizsular Essraanil napıyım işe gidip gelip evde ölü taklidi yapıyorum 😂😂😂 sen nasılsın nasıl gidiyor bebişler nasıl :)
Essraanil ikizsular yaa iyi gibiyiz inşallah şimdilik yarın ne olur bilinmez😁 cinsiyetleri belli oldu mu😄