ikizsular Fotoğraf ekleyemedim 12haftalık ikiz gebelik kim bakıyor bu tahminlere 😂😂😂 nasıl fotoğraf ekleniyoe buraya 😂
Melike ikizsular Resim yüklemek için forum ana sayfadaki sol 3 çizgiden resim yükle kutucuğuna basarak veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Essraanil ikizsular yaa 12 hafta tek yumurta ikizimi😄 biz de 12+3 tek yumurtayız😁 nasıl gidiyor hamilelik
nazlicankahya ikizsular biri kız biri erkeğe benziyor Eğer kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek oluyo sizin iki kese farklı birbirinden 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ikizsular busraninprofili bugün gittiğim doktor daha küçük dedi kendi doktoruma gitmeme bir hafta kaldı dayanamadım 😂😂
busraninprofili ikizsular hadi hakalim bende cok merak ettim 😄 erkege benzettim baya ben. Her sey gonlunce olsun 🥰
ikizsular Elzemela 13. Haftada öğrendim arkadaşım tek gebelik ama 😂😂 bilemiyorum doktorada bağlı merak ediyorum 😂😂