carmellawaldorf Tam olarak aynısı bende de oldu. 14+1 oldum, kendimi bi kaç gün baya iyi hissedince dur şu prilamı bırakayım dedim demez olaydım 2 gün bulantı/ kusma beni mahvetti
Esraela_ Boymommyy bende 14 haftalik hamileyim. Cok kusuyorum hapa ragmen asiri bulantim var. Bugün hapi alamicam evde kalmadigim icin, yarin bütün gün kusarim eminim 🥺🥺. Allah yardimcimiz olsun.
Boymommyy Esraela_ hap almadigin gün cidden korkunc oluyor. Surekli cam ac acik havada durmaya calis canim. Insan en cok kokudan dolayi kusuyor
Boymommyy Yasemmin insallah bende de öyle olur canim. Arada ben de prilami birakip deniyorum umarim dedigin gibi olursa en fazla bi ay daha cekicem. Normal seyleri kusmuyorum sadece et veya tavuk. Zorunlu vejetaryan gibiyim 🥲
Ballisinsen Boymommyy kendini de cok zorlama bak sonra tiksinirsin. Ben tiksindim dogumdan 2 yildir yiyemiyorum sogan sarimsak biber tavuk
Bebiiii Boymommyy Haftadan Merhaba ben hâlâ bu yolda devam ediyorum fena durumdayımiiiimm ama umarim sende böyle ilerlemez🙂
Boymommyy Bebiiii valla hersey olabilir cidden bu sefer kusmasam heralde bisi mi oldu diye endiselenirim… ne zaman biticek bilemiyorum. Bir ay sonra ben de 20. Haftada birakicam prilami. Ins senin de gecer valla hani 3. Ayda bitiyo diyolardii…
happiestMom Bende 22 haftalıgım ilacı hiç bırakmamıstım 1 haftadır içmiyorum resmen ölüyorum şu iki gündür bişey yiyesim gelmiyor midem anlamsız bir şekilde bulanıyor. Ben doğurana kadar bırakmam bu ilacı asla 😄
Boymommyy happiestMom valla ben de biraktim ama zamani degilmis. Yine prilami bulandan allah razi olsun… demek olmasa bogazimizdan lokma gecmiyicek🤣
Bebiiii Boymommyy arkadaşımla aynı haftalardayiz sanki hamile değil gibi bı kere bile midesi bulanipta çıkarmamis maşallah. Ama ben perişan haldeyim. Tansiyon baş dönmesi mide bulantısı. Ama inşallah gecicek böyle motive ediyorum kendimi.sende dikkat et mide bulantısı çok kilo kaybettiriyor
Nurcangulpideci Ben de 7haftalik hamileyim sürekli midem ağzımda kusmuyorum ama kötü durumdayım yine de. Sürekli ac gibi hissediyorum midemde hep bi rahatsız his 😑 bütün yaşam kalitemi düşürdü bu durum
MMelissaaa- Yasemmin maşallah diyeyim darısı bana olur inşallah. 11+5 im daha o yüzden bir süre daha kullanmaya karar verdim inaşallah kısa sürer 🙏🏻
Tansu15 Arada içip arada içmiyordum geçen gün ağzımın payını aldım bende gün boyu kustum hiçbirşey yemeden. Bundan sonra içmemezlik yapmicam
Nrdn61 Merhaba arkadaşlar ben 9 + 5 Haftalığım mide bulantısından ölüyorum çok kötü geçiyor o doktor ilaç bile vermedi folik Asit kullanıyorum sadece bulantım azalması için ne yiyebilirim önerir misiniz teşekkürler
siyahinci3 Nrdn61 prilam kullanın aile hekiminize yazdırabilirsiniz hamileler için üretilmiş bir ilaç aksam yatmadan bulanti derecesine göre normalde iki alın diyor doktor ben iki hamileligimde de kullandim aksam bir tane alıyor dum ..Kendine işkence etme ilk gebeligimde doktor bulanti ilaci vermemişti nefret etmiştim hamilelikten her şeyin kolayı varmis
siyahinci3 Boymommyy evet ilac içince olmuyor ben akşam 1 tane aliyordum o bana yetiyor du ..Önce kendimi denedim baktim bulanti devam ediyor hemen aldım ilaci bu sekilde deneyerek biraktim zaten belirtiler azalıyor yemediğin şeyleri yemeğe başlıyorsun mesela çay içemezdim içmeye başladım vs Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insaallah