Aselsmoms S00-00 ayy beni de heyecan sardı ben de Perşembe günü gitcem 22+3 oluyoruz kontrol için 😍 yarın haber et canım çok merak ettim inşaAllah gösterir 😻
Asel_meva S00-00 evet öğrenirsin bebek kendini gösterirse bnde 15.haftada gittim erkek dediler tekrar 21.hafta gittim pipisi var kesin erkek dedi doktor belli oluyor ve benim 2.gebeliğim bu bir kızım var mevammmm kızımdada 4.ayda gittim kız dedi doktor
Asel_meva S00-00 heyecan çok oluyor ya ben kzımda öyle heyecanlıydımki kalbim duracaktı ama bunda hiç heyecan yoktu yaa hiç senin galiba ilk kız erkek hiç fark etmez ya yeterki sağlıklı olsun
S00-00 Asel_meva tabi ki de öyle Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin vallahi gerisi teferruat
S00-00 Aselsmoms inşallah süpriz yapıp cinsiyet değiştirmez yaaa 😁😁 ben nedense o kadar emindim ki erkek olacağına kız lafını duyunca şok oldum ❤️❤️
Aselsmoms S00-00 detaylıyı da bekle bence canım degisenler olabiliyor 🤣 ben kız istiyodum ilkinde kız diyince heyecandan kekeme olup konuşamamıştım oğlumda da erkek istiyodum heyecandan her yerim titriyodu 🥺😍