28+6 haftalık hamileyim 7.haftadan hep içiyorum içmediğim gün mahvoluyorum dün dedim artık bırakıyım içmedim dün dayanabilince bugünde içmeyeyim dedim içmedim ama mahvoldum ya afedersiniz sürekli çıkardım galiba doğum yapana kadar kullanacağım ben bu ilacı benim gibi olan var mı ya

Cdem21 doğum yaptığım sabah kusup doğuma gittim bazı gebelikler öyle malesef allah yardımcın olsun 🙏🏻İnsallah geçer

Cdem21 bende 23. Hafta falan bırakmıştım prilam bence gerçekten bağımlılık yapıyor çünkü bi kaç gün kussanızda içmemeyi deneyin 3 gün sabredin sadece hiç bulantı yaşamıyorsunuz. Tabi herkes aynı değil belki bulantınız doğuma kadar devam edecektir ama belkide bitmiştir bi kaç gün sabredebilirseniz ona göre kullanmaya devam edin. Bende bıraktığımda çok kötü oldum ama Bi kaç güne sıfır hiç bişey kalmadı

Cdem21 canım ben yeni bıraktım ilacı 23. Haftadayım iki iki içiyordum şimdiye kadar
        Ve kullanmama rağmen kusuyordum ama şimdi geçti sanırım sen doğuma kadar kullanıcaksın öyle görünüyor :(

Cdem21 25+3 haftaligim geçen bendede aynı durum oldu bir içmedim akşama kadar çıkardım

Cdem21 ben kızımda doğuma kadar kullanmıştım şimdi tekrar hamileyim bunda da kullanıyorum sanırım buda doğuma kadar böyle devam edecek 😐

Cdem21 malesef ilk gebeliğimden doğuma kadar hep mide bulantısı kusma yaşadım. Bana en etkili zofer vermişti doktorum ama bazen o bile işe yaramıyordu. Sırf bu yüzden hastanede yattım bir gece serumlar verildi. Doktor bundan sonra kusmayacaksın bu serumlar sana çok iyi gelicek derken elimde istifra tabagıyla ögürüyordum oda onları söylüyordu 😀 yaa hala inanamıyorum sen depresyonda mısın bunlar nasıl etki etmez diye şaşırmıştı 😀 şuan komik geliyor ama yaşarken hiç komik değildiiii çokkkk zordu bide çalısıyordum her sabah gidene kdr her köşede kusuyordum kan geliyordu 😕 sezeryan oldum o zamanda fenalaştım öğürmelerim basladı en son bayılmısım zaten doğumda

Cdem21 ben doğumhanede ve doğumdan birkaç saat sonra bile kustum o ilacı içmeyince🙈

Cdem21 şuan 2. Gebeliğim 1 haftadır prilam alıyordm ama son 2 gün oda etki etmiyor. Zofere geçtim oda çok pahalanmıs 10 tane ilaç var içinde 142₺ 🥺 hiç içmek istemem ama mecbur kalıyoruz çalısıyorm 6 yasında oglum var

Cdem21 benim migdem sabahlari çok bulaniyordu onun haricinde bir sorunum yoktu doktorum da gece uyumadan önce iki tane iç sabah migden bulanmaz dedi ve öyle de yaptım gece iki tane prilam içtim sabah çok mutlu uyandım ve gün içinde daha da içmedim.. 6. Aydan sonra bıraktım ben iki kez migdem bulandı sabah ama sonrasında düzeldi tamemen bıraktım