lizge Bebiiii kızım olsaydı Ronya olucaktı ama kullağina iki isim okuycaktik kimlik te sadece Ronya yazıcaktı
Bebiiii Hilalyildirim gorumcemin adı Ayça benim için çok kıymetli. kız halaya ceker derler bizim oralada bende inşallah diyorum
Ledeyna21 Bebiiii kızlarımın ismi Ledeyna ve Mihra hamileyim kız olursa Ada koymak istiyorum hayırlı sağlıklı olsun 🌺
Bebiiii Ledeyna21 yaa ledeyna ilk defa duydum açıkçası anlamini merk ettim. Sağlıkli büyüsünler kızlarıniz
Ledeyna21 Bebiiii Ledeyna Yasin süresinde geçiyor Allah ın makamı huzuru demek bende farklı bi isim diye tercih etmiştim ☺️ Teşekkür ederim cümlemizin inşallah 🙏
Bebiiii Ledeyna21 yaa anlamı güzelmiş gerçekten bizde açıkçası koyacagimiz ismin Kuran’da geçmesini istiyoruz bize güzel bı fikir oldu teşekkürler
Yaren_16 Ben kumsal yada ela istiyorum Eşimde umay istiyor aklıma yatıyor ama tam karar vermedik Daha cinsiyeti belli değil ama eşimede banada kız gibi geliyor sağlıklı olsunda erkek kız fark etmez
Bebiiii Yaren_16 tabiki öncelik herzmn sağlıklı olması. düşündüğünüz isimler çok hoş cinsiyeti belli oldu da da karar verirsiniz artık miniğe
Yaren_16 Bebiiii inşallah bakalım ne zaman gösterecek kendini 8 haftalığım daha doktor 11 haftada çağırdı bakalım gösterecek mi kendini kalp atışı çok nazikti kız dedi gösterdileri ama her şey nasip kısmet tabiki