ZeyooZ Merweeeeee benim erkek ve ilk aylarda buyumeye basladi halbuki hayatin boyunca hic popom olmamisti 😕 onden bakilinca zayifim ama yandan 🤦♀️ Nasi gitcek hic bilmiyorummmm
Kbrsoy Nurcin zaten 48 kiloyla hamile kaldım. Eşim de ek iş olarak fitness antrenörlüğü yapıyor. O yağ tuz vs tüketmediği için evde de ona göre yemek yapıyorum. Bi gün et bi gün tavuk bi gün balık gibi.. Abur cubur tatlı da tabiki tüketiyorum ama hep tadımlık. Bi de spor geçmişim de var ondan sanırım 😳
Orhnhlhsn Merweeeeee aynı sorun bende de var popomun büyüklüğünden ziyade arka kalçalarım çok çıktı sırtımla bir resmen 😁 inşallah dogumdan sora veririz hemnn bu arada oğluşum olacak
Stmkrkmz 39. Haftadayım 14 kilo aldım, benim bebeğim de erkek ama basenler aldı başını gidiyor, kollarım ince hatta belim bile ince, bi göbek önde füze gibi sivri birde basenler 😬 zaten normalde de kilomu hep basenlerden ve üst bacaktan alırdım. Umarım hemen veriliyordur. Ama şöyle bir şey okudum, basenleri geniş olan kadınların vücut yağında omega depolanıyormuş ve bebekleri zeki oluyormuş, ben de böyle avutuyorum kendimi 😂
Kadze Merweeeeee ev işi bebek bakımı koşturma temizlik yemek derken erir hiç merak etme görümcem d ehep kaşcadan kilo almstı kadın 2 ayda sporsuz sırf evin içindeki işlerden eridi
Stmkrkmz baharayazz 12. Haftada söyledi doktorumuz, normalde 16. Haftada söylüyorlarmış kesin olsun diye, ama biz biraz ısrarcı olunca söyledi 😊
baharayazz Stmkrkmz 12. Haftada kesin olarak erkek mi dedi peki yoksA erkeğe benzettiğini mi söyledi bende suan 13 haftalık oldum 14 de kontrolüm var biraz merak ediyorum 😊
Hannah Üzülmeyin kızlar kayınvalidem ‘kalçalı kadın pençeli çocuk doğururmuş bol bol ye kızım’ diyor ben de cesaretlenip yiyorum 🤪 aldığım kilolar 20 ye dayandı kalçalar benden bağımsız artık ama Doğumdan sonra vereceğiz inşallah 💪🏻 bebekler sağlıklı olsun da 😌
Hannah Zeynp görümcem şimdiden başladı ama ben şimdi bebeği aç bırakmamak için vicdanım el vermediğinden yiyorum 🤪 doğumdan sonra tamam der bildiğimi yaparım 😌 şişmanlık zormuş çünkü 😅
Stmkrkmz baharayazz kesin lafını kullanmadı ama erkek dedi hatta ben kız istiyordum o zamanlar, hocam emin misiniz o parmak falan olamaz değil mi dedim 😂 yok yok değil parmak dedi, o bölgenin resmini ultrason kağıdına ekledi hatta 😬
Zeynp Stmkrkmz ya bende istedim pipisinin görüntüsünü Vermem saklarsın çocuğu sevgilisine rezil edersin dedi 😂