Merveal Merve hanım bende geçen yıl bu zamanlar bu illetle savaşıyordum hemde 1 buçuk yıldan fazla zaman uğraştım. O kadar zorduki burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Tek çözüm kesinlikle diplatör. Hiç korkmayın. Ben 4. De ağlamaya başlamıştım. Ama acısan filan değil kesinlikle daha gerçekleştrmeden korkudan ağladım beynimiz oyun oynuyor resmen. Önce yapamam diye ama mecburdum ve huzurum için başka çare yoktu. En büyük etken kegel egzersiz ve kayganlaştırıcı kesinlikle. Birde sakinlik. Ben hep ertelemekten kaybettim. Burdaki arkadaşlarıma tavsiyem ertelemeyin. Bu işin en büyük düşmanı ertelemek. İlk ben 3 gğnde bu sorunu çözdüm. 3 saatte de aslınd çözebilirdim. Sonra kegel egzersizle ve her diplatöre kayganlaştırıcı sürdüm, vajinamada öyle. Kegelle birlikte sakin nefes alıp vererek tuvaletimi yapar gibi yaparak sakince bu işi hallettim. Ben 3 gün içinde hep her başaramadığımda 3. Diplatörü uzun süre çıkarmadım sadece orda tutmadım içeride gezdirir gibi yapıp adeta hem kendimi psikolojik olarak rahatlttım hemde orda bi et bi duvar yok bak bomboş düşüncesiyle çalıştım. Çünkü öyleydi. Gerçekten içerisi bi mağara gibi bomboş bi alan. Biz beynimizin oyununa geliyoruz sadece. 3. Yü sizde bence hemen çıkarmayın gezdirin içerde sağa sola. Spnra aynı egzersizle 4. Deneyin inanın daha kolay olacaktır. Kasmayın tuvaletinizi yapar gibi yapın bir bakmışsınız içerde. Aiz şok olacaksınız ve kendinize özgğveniniz gelecek. Eğer bebek istiyorsanızda eşinizle ön sevişmeyi uzun tutun. En önemlisi vajinanız kesinlİkle kendiliğinden akıntıyla kayganlaşsın. Benim hatam ilişkide de kayganlaştırıcı sürüyordum meğersem o spermi kalitesizleştiriyormuş 😬 Allah öyle bir yaratmışki insan oğlunu vajinamız kayganlaşmadan penisin girmesi çok zor zaten. Siz kayganlaştığını hissettiğiniz an eşinize söyleyin ve ilişkiyi o an gerçekleştirin. İnanın o diplatörden dahada aşırı basit. Bumuydu diyorsunuz yani herşey bu kadar basit mşydi. Bikere hoşunuza gittikçe mutlu olacaksınız. Bunu ben bir doktorun videosunda izlemiştim. Bu kadar açık anlattım çğnkü ben çok göz yaşı döktüm. Kimlerin yazısını okudam acaba bende böyle yardımcı olur muyım günüm birinde derdim. Hiç korkmayın, çğnkü diplatördede ilişkidede kontrol sizde. :)