UmmNasuh Ezgikrkl hıngel yapıyorum ilk defa internette gördüm tarifi üstünede sarımsaklı yoğurt yanına bişey yapmam doyurucu bişey zaten
Ezgikrkl Eldgrn Gezmiş koyun değildir kapatıp besleme yapıyorlar o et de aşırı kokuyor 😔 mide bulantısı çok kötü oluyor hamilelikte şanslısın 🥰
Eldgrn Ezgikrkl öyle canım hep şükrettim olmadığı için Dediğin gibi muhtemelen kapatıp besleme olan hayvan eti çok kötü yaptı ya kokusu valla bu koku hassasiyeti tiksinme bulantı kusma olanlara Allah yardım etsin ben daha şurda sabahtan akşama bıktım yani
Ezgikrkl Diylia Tatlı şart değil zaten olmasa da olur olsa da olur gibi birşey bence🙂 Ellerine sağlık 🥰
minikturtam1 Ezgikrkl Hazir yufkadan gözleme yapıcam . Esim iste oldugu icin tek basıma tencere yemeğini yapmak hem icimden gelmiyor. Hemde elimin ayarı olmadigi icin Kalıyor.
Ezgikrkl Remziye2121 Amaaan hergün hergün yemek yapmaya uğraşmak benimde canım istemiyor menemen yemek bile bana daha iyi gelir Ellerine sağlık 🥰
tecrubesizanneadayi12 Ezgikrkl eşim iş nedeniyle şehir dışında o yokken kendime sebzeli bulgur pilavı yaptım kendisi bulgur yemediği için