findiklibadem Ezgikrkl bu yemek programlarinda 2 bucuk saatte ara sicagiydi corbasiydi tatlisiydi yemegiydi kac cesit yapiolar biz katilsak dusunsene ac kaldilar 🤣
egeninincisii Ezgikrkl Kuru fasulye , kendime bulgur eşimle oğluma pirinç pilavı 🫶🏼 yanına da yoğurt ve salata
Deletedmom_85 Ezgikrkl Teşekkür ederim kuzucum. Aynen öyle zeytin ekmek bile karın doyurur. Size de afiyet bal şeker olsun 💖
ilkimbebee Ebru-EY oh ne güzel annen yakın ben gurbette gelin geldim hiç bi ailem yok eşimin ailesi dışında 🥹
1erkekkannesiiii Ezgikrkl yemek yapmak kolay zaten ne pişirsem olayı cok yorucu 🥹eşime soruyorum bilmem fark etmez diyor deli oluyorum 😂
Ezgikrkl Eldgrn Bebeğiniz erkek mi acaba erkek çocuğuna hamile olanlar et yiyemiyormus bende hiç sevmiyorum artık 😔
Eldgrn Ezgikrkl yok canım kız benim hiç bulantı kusma tiksinme olmadı et gerçekten ağır kokuyor eşim geldi pişerken diyor ne ağır kokuyor camları aç diye o dayanamadı 2 dk ya ben full aynı yerde olunca etkiledi bayağı
Ezgikrkl Eldgrn Gezmiş koyun değildir kapatıp besleme yapıyorlar o et de aşırı kokuyor 😔 mide bulantısı çok kötü oluyor hamilelikte şanslısın 🥰