Ebru0606 Kızlar perşembe yatışım var suni sancı verip başlatıcaklar kolay olmasını sağlamak için ne yapmak lazım
Dilaraortacc1 Ebru0606 ben bi post atmıştım bak istersen ama suni alırken pek fazla şey ise yaramıyor hani squat falan tamam ama açılma hızına bağlı
Esraraz Ebru0606 o zamana kadar sürekli yürü merdiven in çık pilates topunda hareketler yap squatlar yap açılmaya çok etkili bunlar
nazli-0628 Benımde 40+2 yarın sunı sancı verecekler. Normal dogum istiyorum ama bebegın gelesı yok gbı.
Fatmaugurdoku Ebru0606 ben 43 de suni sanci aldım allah yardımcın olsun inşallah açılman olur benim 2 cm acilmam vardı
Esraraz Ebru0606 ben 41 artılardaydım suni verelim olmadı sezaryene alırız dedi doktorum eve geldim size dediklerimi yaptım suyum geldi hastaneye gittik ki hala sancı yok açıklık 5 cm suni ile 2 saatte doğdu oğlum
nazli-0628 Fatmaugurdoku ben sabah gıdecegım doktora aç mı geleyım tok mu sormayı unuttum, sız tecrubelısınız ne yapayım?
nazli-0628 Dilaraortacc1 bana da 38 de bır kere catı muayenesı zamanı baktılar bir daha bakmadılar. Sancım fılan cıkmadı nst de o yuzden bakmamıslardır dıye dusundum ben.
Fatmaugurdoku nazli-0628 ben yemek yiyip gitmiştim ama bana yemek yeme falan demediler o yüzden yemeğini yedim gittim farketmez bence zaten serum falan veriyolar açlık hissetmiyorsun