QUEEN088 girl_boy_annesi ya kıyamam bitanem.Tek diğilsin😄Ne kadar yaşayan kızlar varmış sağolsunlar söylediler.Rahatlayalım💓
QUEEN088 123mirza Yok hıçkırık diğil😅ilk Oğluma gebeyken hıçkırık nasil oluyo anlıyorum. Bildiğin)titreşimdi
HurremSultan QUEEN088 kızımda çok heveslenmistim ama yaşayamadım gxkzyxjx sdi.mutluyum çok komik oluyor 😁
Asasasas QUEEN088 evet.. bızızıp içerden bir masaj.. 😌😌 dışarda da aynı performansı bekliyorum 😌😌 baya tutulduk bence hepimiz bu süreçte.. iyi gelir 😂😂
mavininhertonuu QUEEN088 AA çok şaşırdım ya bende de bu tarz değişik bişey oluyor ama titreme diye adlandırmamıştım hiç, bundan sonra dikkat edicem ama ne garip çok şaşırdım şuan duyunca 😂
mavininhertonuu QUEEN088 hareket diye düşünmüştüm ondan korkutmamıştı ama şimdi dikkat ediyorum artık 😅
Asasasas girl_boy_annesi ahahah 😂😂 yanakları da al al olmuşş 😂 burası ne için var.. döküll sağdan soldan üstten alta 😂😂
yamacalimoms QUEEN088 aslında titreme değil siz öyle hissediyorsunuz küçük ve henüz hareketleri bıcır bıcırdir o yüzden ilerleyen haftalarda daha sert yavaş hareketler oluyo