QUEEN088 Benim oğlan bi kaçgündü karnımda titriyor sonra hareket ediyor.Normalmi?Siz yaşadınızmı? 26+4 haftalığım
Melek2121 QUEEN088 2 gündür bendede öyle. Yaşandi 😄 endişelenme bence)) bazen diyorum ki acaba üşüyormu bebegim😂😂😂
OziizO QUEEN088 36+4 hamileyim hareketlerini hissettiğim günden beri ara ara titreme oluyor. Hala da oluyor ☺️ Artık nasıl bir hareket yapıyorsa. Zaten çok hareketli maşallah 🧿💙
QUEEN088 OziizO Benimkisi)uykucu bu aralar😅Aslında bende çok uykum oluyo ondan)mı bilmiyorum anne oğul hep uyku modundayız. Sağsalim gelsinlerde🤲🏻🤲🏻
HurremSultan QUEEN088 o haftalarda benim de oluyordu. Bebek kordonu çekerse titreme oluyormuş. Benim oğlan gitar çalıyordu icerde😂😂
123mirza Hickiriyor diye biliyordum bende çünkü o haftalarda hıçkırık olayları başlıyormuş bebislerin şuan 35+4 um bebdede oluyor hala
HurremSultan 123mirza hıçkırık pit pit hissediliyor ben kızımda bu titremeyi hissetmedim ama oğlumda net hissediyorum bildiğin karnımın içi titriyor. Gitar teli titremesi gibi segiriyorjxsgxjx
QUEEN088 123mirza Yok hıçkırık diğil😅ilk Oğluma gebeyken hıçkırık nasil oluyo anlıyorum. Bildiğin)titreşimdi