akademik Ben ilk kaybımda kan pıhtılaşması baktirdim çıktı 2.ve 3. Iğne hap ile.kalpleri durdu yükse doz kar etmedi doktor değişim rahîm de perde darlık çıktı düzeltildi bi sure dinlendim snra denedim bu gebeliğim ilerledi ilk kez daha bisi olmaz dediler yine aynı şeyleri de kullandım şimdi plesangasi pıhtı atmış ve bi sebeb demediler çok nadie olan bişy bana denk gelmiş kafayı yuyorik günlerdir bebeğim kalbi atiyor ama gelişimi dahada geriledi 2 hafta süre verdiler evde bekliyorum ne olcak diye cinsiyeti erkek elleri ayakları herşeyi gördük oynuyor içerde hale ama ben hiç hissetmiyordum nasıl durdurayimki kalbini başkalarına yarayan kan sulandiriclar bana yine yaramadı antifosfolid sendoromu lupus vs diye bisey varmış son doktor ona baktır dedi ramotoloji bakiomus onada randevu yok kayıt açtırdım bekliyorum normlde ilerki haftalarda olurmis o zaman bebegi kuvezde buyutuoz ama benimki daha küçük büyüyemio plesanta pıhtı ici diye tıkanmış kalınmis bide güzel değilmiş çok yoruldum artık çok ağır geliyor herşey 😭😭