Bsrakyc59 Ozkanzynp özel duygu hastanesi küçükköy yeşim.hnm 250 TL.muayene 40 TL nst 6500 sezeryan 5750 TL normal doğum
0Iremssyl Zypnmlk canım bende Bahçelievler’de gidiyorum benim bile ebem öyle diyim ki Bayrampaşa da yasiyorsaniz kesin tanıyorsunuzdur önceden b.pasadaydi dalga bey. Çok iyi bir doktor Bahçelievler vital Hastanesi’nde. 310 TL muayene ücreti.
LmnLcheesecake Zypnmlk Bizde tavsiye üzerine geldik, iyi biz memnunuz. Normal doğum yanlısı bir doktor kendisi o yüzden tercih ettik. Doğum ücretini bu kontrole gittiğimde soracağım en son 4 bin küsürdü öyle duymuştum.
teachervera Canan-02 Kime gidiyorsnz? Geçen sene orada doğum yaptım Selda mutluay da. Şimdi urfadaym hamileyim yarın İstanbul a geleceğim orada kontrole gideceğim. Reşat hoca takipli hastasına bakıyormş Serkan hocaya aldım bende
Canan-02 teachervera bana Ahmet yavaşı önerdiler bende ona gidiyorum şuan ilk doğumunuz sezeryanmı yoksa normal miydi
NurAkdis Ozkanzynp Gaziantep Liv Hospital güncel fiyat 515 tl. Her gittiğimde arttı 160 ile başlamıştım, haftaya doğumum var.