Mrv_77_77 Ozkanzynp 265 TL Yalova da üstelik 10 gün içinde tekrar gidince para almıyorlar istediğin kadar gidebilirsin yani
Evimizinmutlulugu bir_pasa_annesi hımm oda baya uygunmuş bak duyum olarak en uygun hayat hastanesini duyuyorum ondan öyle dedim kusura bakma canım
Aaaysee elaymoms Adıyaman park hospital hastanesi aslında orası da sigortalı 310 demişti ama sanırım yeni evlendiğim için sigorta tam olarak olmamıştı 400 ödedim
bir_pasa_annesi Evimizinmutlulugu yok cnm ne kusuru 🥰aynen bende orayı duydum ama benim komşu doğum yaptı 5 ay önce bildiğin paralı devlet hastanesi dedi iyi değilmiş
Ozlemduman Ozkanzynp Bursa 415 TL ama benim gebelik için özel sağlık sigortam var o yüzden sadece devlet katkı payı olan 15 TL yi veriyorum sigorta sayesinde muayenelerime tahlillerime para ödemiyorum
Evimizinmutlulugu bir_pasa_annesi benim için ortam doktor ve bebeğimin sağlığı önemli ucret falan boş
bir_pasa_annesi Evimizinmutlulugu aynen zaten mantıklı olan o iki üç kuruş için sağlığını bebeğini riske atmaya değmez güvendiğin hastane doktordan sasmayacaksin cnm valla